Iz kojeg razloga Eskimi i drugi narodi koji jedu puno ribe imaju manje zdravstvenih problema? Odgovor se možda krije u masnim kiselinama omega-3, “dobrim masnoćama” koje se nalaze u ribama kao što je losos, a koje mogu pomoći u optimiziranju funkcija organa i tkiva. Usprkos tome što stručnjaci preporučaju konzumiranje masne ribe dva do tri puta tjedno, najveći dio nas jede je samo jednom tjedno.
Masne ribe su najbogatiji prirodni izvor korisnih masnih kiselina omega-3 EPA (eikosapentaenoična kiselina) i DHA (dokosaheksaenoična kiselina). Snažan i čist GNLD-ov Omega-3 Salmon Oil može ojačati sadržaj omege-3 u prehrani i pomoći u postizanju zdrave ravnoteže masnih kiselina. Tri kapsule sadrže istu vrijednost omege-3 kao i optimalan obrok svježeg lososa. GNLD-ov Omega-3 Salmon Oil proizvod je na bazi ulja lososa iz hladnih i čistih voda Sjevernog Atlantika. Ne koristimo ulje morskih pasa, riba koje se hrane leševima ili mekušcima, kao niti drugih riba visokog rizika od izloženosti ambijentalnim otrovima. Omega-3 Salmon Oil postavlja industrijske standarde za čistoću proizvoda.
Korišteni lososi su zdravi i namijenjeni ljudskoj upotrebi.
Nema rizika od nakupljanja otrova. To predstavlja opasnost kod nekih vrsta riba.
Kapsule koje se lako gutaju. Meke kapsule od želatine, koje se lako gutaju.
Uravnotežene razine EPA i DHA, u istom omjeru u kojem se prirodno nalaze i u lososu.
Kapsule potražite u trgovini Biosimbioze u Tešnju.