Direktor Samsunga za Hrvatsku u Beogradu pretukao radnicu na sastanku

Datum:

Novosti javljaju kako je ubrzo pozvana hitna pomoć koja je zbrinula unesrećenu, a na mjesto incidenta došla je i policija

Chan Woo Park, jedan od direktora Samsunga koji tu tvrtku zastupa u Hrvatskoj i Srbiji, fizički je napao radnicu M.M. tijekom sastanka i nanio joj lakše tjelesne ozljede u sjedištu podružnice te tvrtke u Beogradu, javljaju srpske Novosti.

Do fizičkog obračuna je došlo nakon svađe tijekom koje je M.M. svom šefu rekla kako se na nju ne može derati. Financijski direktor Chan Woo Park, starosti oko 50 godina tada je nasrnuo na M.M. počeo je udarati svom snagom derući se pritom: “Ubit ću te, ubit ću te!”

Novosti javljaju kako je ubrzo pozvana hitna pomoć koja je zbrinula unesrećenu, a na mjesto incidenta došla je i policija.

Iz Samsunga poručuju kako je ‘cjelovita i detaljna istraga o ovome nemilom događaju, koju provodimo od prvog trenutka, na vrhu je ljestvice prioriteta’

– Tijekom cijele istrage maksimalno surađujemo s nadležnim tijelima. Sigurnost i dobrobit djelatnika Samsunga od izuzetnog je značaja i tvrtka, ni na koji način, ne odobrava i ne opravdava nasilničko ili prijeteće ponašanje, javljaju iz Samsunga.

(Bh-index)

Povezani postovi
Related

U Hrvatskoj palo 40 centimetara snijega

Na području Gorskog kotora i Like padao je snijeg. Također,...

Muž nokautirao zvaničnika HDZ-a nakon što mu je suprugu uhvatio za stražnjicu

Direktor Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom...

Nakon presude: Objavljeni detalji brutalnog ubistva pjevačice Marjanović

Zoran Marjanović, osuđen je juče na 40 godina zatvora...

Preminuo Malčanski berberin, doživotno osuđeni silovatelj

Jučer je u Kazneno-popravnom zavodu Požarevac preminuo Ninoslav Jovanović,...