Na autobuskoj stanici u Sarajevu: Policija pronašla kilogram heroina

/

Policijski službenici Odjela protiv zloupotrebe opojnih droga Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo na autobuskoj stanici u Sarajevu, u ulici Put života, danas su kod dvije muške osobe, strani državljani, pronašli više od jednog kilograma opojne droge koja asocira na heroin

– Vrijednost pronađene droge na tržištu je od 30.000 do 50.000 KM u zavisnosti od toga sa kojim se supstancama miješa – kazao je u izjavi za medije Irfan Nefić, portparol MUP-a Kantona Sarajevo.

Oni su uhapšeni i trenutno se nalaze na kriminalističkoj obradi, a nakon toga će biti predati u nadležnost Kantonalnog tužilaštva.

Policija nastavlja aktivnosti na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, prikupljanju i kompletiranju saznanja u vezi sa pronađenom drogom.

Uhapšeni od ranije nisu poznati policiji.

(Bh-index)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Oduzeta opojna droga u Doboju

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, lišili su slobode...

Doboj Jug: Jedna osoba uhapšena zbog posjedovanja droge

U mjestu Mravići općina Doboj Jug, od strane lica...

Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Gračanice

Jedna osoba je smrtno stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći...

Na magistralnom putu kod Zenice na teretno vozilo palo stablo

Na magistralnom putu M-17 u mjestu Vranduk dogodila se...