Ruzan i tuzan vikend je iza nas!

/

Dana 01.11.2014. godine, oko 23,05 sati, u mjestu Jelah, u UO „Ellit“, od strane B.A. iz Doboj Juga, izvršeno je krivično djelo izazivanje opće opasnosti  tako što je navedeno lice, iz pištolja marke CZ cal.7,65 mm, ispalilo četiri hica u plafon navedenog ugostiteljskog objekta, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica.

 Policijski službenici su od B.A. oduzeli navedeni pištolj, te su istog lišili slobode i zadržali u službenim prostorijama za zadržavanje. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.


BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Tešanj

Dana 02.11.2014. godine, u 17,45 sati, na regionalnom putu u mjestu Vukovo, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Opel-Astra“, registarskih oznaka J09-K-803, kojim je upravljao K.S. iz Vukova, i motocikl marke „Cagiva“, registarskih oznaka 335-T-667, kojim je upravljao G.I. Tom prilikom, navedeni G.I. je smrtno stradao, dok su lake tjelesne zadobili saputnici u vozilu „Opel-Astra“, K.E. i K.A., te lice koje se prevozilo na motociklu, I.M. iz Tešnja. Na licu mjesta je od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj izvršen uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva ZDK.(jelah.ba)

Povezani postovi

Sarajevska policija uhapsila Luku Čokaru: Prijetio je župniku nožem, opljačkao ga…

Sarajevska policija u petak, 29. septembra u večernjim satima...

Doboj: Od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi preminuo motociklista

Na magistralnom putu M1-105, u mjestu Trnjani, grad Doboj,...

Doboj Jug: Osoba iz Tešnja lišena slobode

Kako je saopćeno iz MUP-a ZDK u mjestu Matuzići...

Saobraćajna nesreća kod Maglaja, poginula jedna osoba

Tokom protekle noći na magistralnom putu M-17, dionici puta...