Ruzan i tuzan vikend je iza nas!

Datum:

Dana 01.11.2014. godine, oko 23,05 sati, u mjestu Jelah, u UO „Ellit“, od strane B.A. iz Doboj Juga, izvršeno je krivično djelo izazivanje opće opasnosti  tako što je navedeno lice, iz pištolja marke CZ cal.7,65 mm, ispalilo četiri hica u plafon navedenog ugostiteljskog objekta, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica.

 Policijski službenici su od B.A. oduzeli navedeni pištolj, te su istog lišili slobode i zadržali u službenim prostorijama za zadržavanje. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.


BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Tešanj

Dana 02.11.2014. godine, u 17,45 sati, na regionalnom putu u mjestu Vukovo, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Opel-Astra“, registarskih oznaka J09-K-803, kojim je upravljao K.S. iz Vukova, i motocikl marke „Cagiva“, registarskih oznaka 335-T-667, kojim je upravljao G.I. Tom prilikom, navedeni G.I. je smrtno stradao, dok su lake tjelesne zadobili saputnici u vozilu „Opel-Astra“, K.E. i K.A., te lice koje se prevozilo na motociklu, I.M. iz Tešnja. Na licu mjesta je od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj izvršen uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva ZDK.(jelah.ba)

Povezani postovi
Related

Sve prijavljeno policiji: Užasan slučaj u Gračanici, dječaci silovali vršnjaka?

U jednom privatnom objektu u Gračanici, na području Tuzlanskog...

Tešanj: U Dobropolju izvršena teška krađa

Prema informacijama koje je objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova ZDK,...

Tešanj U Kraševu ukradeno gorivo iz automobila

Kako je saopćeno iz MUP-a ZDK u toku noći...

Učenice na putu do škole napadnute nožem: Napadač se krio u zgradi

Na teritoriji pokrajine Baden-Virtenberg, u mjestu Ilerkirhberg jutros je jedan muškarac...