Servisna informacija CJB Doboj za 18 .11.2014. godine

Datum:

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 3  krivična djela, 1 narušavanje javnog reda i mira i 6 saobraćajnih nezgoda.

Značajniji bezbjednosni događaji:

Staničnom odjeljenju Stanari, obratio se Z.M, sa područja grada Doboja i prijavio svog očuha D.T., da ga je 14.11.2014. godine, kada su u šumi sjekli ogrevna drva, fizički napao, pri čemu mu je zadao udarac koljenom i dva udarca pesnicom u predjelu glave. Okružni tužilac je događaj okvalifikovao kao krivično djelo Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.  

Policjskoj stanici Pelagićevo obratila se N.S. iz Broda i prijavila da je istog dana, oko 20,00 časova, u Brodu, u dvorištu porodične kuće, nepoznato lice pesnicom udarilo kineskog državljanina Y.Q. i pokušalo da mu oduzme torbicu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 300,00 KM. Nakon što mu je je pomenuto lice pružilo otpor, napadač se udaljio u nepoznatom pravcu. Okružni tužilac je događaj okvalifikovao kao krivično djelo Razbojništvo u pokušaju.  

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Doboj 2  Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaje o počinjenim krivičnim djelima protiv:

D.B. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Teška krađa;

identifikovanog maloljetnika, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplzivnih materija.

Policijska stanica Derventa, Okružnom tužilaštvu Doboj, podnijela je izvještaj protiv M.L. iz Dervente, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Oštećenje tuđih prava.

Policijska stanica Brod, Okružnom tužilaštvu Doboj, podnijela je izvještaj protiv P.T. iz Broda, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Nasilje u prodici ili porodičnoj zajednic.

Policijska stanica Teslić, Okružnom tužilaštvu Doboj, podnijela je izvještaj protiv D.R. sa područja opštine Teslić, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.  

Ostali događaji:

U Donjem Vuišnjiku, opština Derventa, policijski službenici PS Derventa, na teretnom motornom vozilu kojim je upravljao M.G. sa područja opštine Derventa, pronašli su 2,7m3 ogrevnog drveta bez potrebne dokumentacije. Dalji rad nastavili su radnici ŠU Derventa.  

   

  NAČELNIK CENTRA

   Goran Đurković

Povezani postovi
Related

Stravična nesreća na Tešanjci, učestvovalo pet vozila

Kako nam javljaju čitatelji, na području Tešanjke, općina Tešanj,...

Pogledjte atmosferu sa sinoćnjeg koncerta Nermina Handžića

Sinoć je u Tešnju održan pobjednički koncert Nermina Handžića...

Nermin Handžić, pobjednik “Zvezda Granda” stigao u Tešanj

Nermin Handžić, ovogodišnji pobjednik "Zvezda Granda", danas je stigao...

Novi Miljanovci: Fizičkom snagom oštećena vrata na kući K.F. iz Usore

MUP ZDK objavio je da je dana 27.06.2022.godine, u...