Servisna informacija CJB Doboj za 07 .12.2014. godine

Datum:

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 2 krivičnih djela, 3 narušavanja javnog reda i mira i 4 saobraćajne nezgode.

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Derventa, 07.12.2014. godine, prijavljeno je da je oko 22,30 časova ispred Hotela „Biser“ u Derventi pronađena neeksplodirana ručna bomba obezbjeđena osiguračem i izolir trakom. Policijski službenici Policijske stanice Derventa odmah su obezbjedili lice mjesta do dolaska inspektora za protivdiverzionu zaštitu CJB Doboj koji su otklonili neeksplodiranu eksplozivnu napravu. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela Izazivanje opšte opasnosti. 

Aktivnosti i rezultati:

Na području Centra javne bezbjednosti Doboj, u periodu od 05. do 07. 12. 2014. godine lišeno je slobode 13 lica za koje je alkotestiranjem utvrđeno da su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i jedno lice koje je odbilo da se podvrgne alkotestiranju, a za koje je postojala sumnja da je u upravljao teretnim vozilom pod dejstvom alkohola. Nakon prestanka razloga za zadržavanje, lica su puštena na slobodu i izdati su im prekršajni nalozi za učinjene prekršaje iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja. 

   

Portparol:  

             

Ljerka Stanimirović    (zosradio.ba)

Povezani postovi
Related

Tešanj sprema spektakularan doček za Nermina Handžića

Kako je za ZOS radio potvrđeno u utorak 28.06....

Video slavlja u Tešnju pobjednika “Zvezda Granda”!

Nakon četvrtog kruga glasanja publike i duela sa Aleksandrom...

Nermin Handžić iz Tešnja pobjednik “Zvezda Granda”

Nakon četvrtog kruga glasanja publike i duela sa Aleksandrom...

Nermin Handžić u superfinalu “Zvezda Granda”

Nakon glasanja publike i objave rezultata trećeg presjeka Nermin...