Servisna informacija CJB Doboj za 09 .12.2014. godine

Datum:

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je 5 krivičnih djela i 1 narušavanje javnog reda i mira.. 

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijski službenici PS Teslić, 09.12.2014. godine kod M.M. iz Teslića pronašli su i izuzeli kutiju sa 29 medicinskih tableta koje je lice nabavilo bez izdatog ljekarskog recepta. Nad navedenim licem je izvršena kriminalistička obrada. Po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

U Šamcu, 08/09.12. 2014. godine izvršena je provala u STR „Perspektiva“ odake su otuđene razne vrste cigareta. Prema izjavi vlasnika J.Lj. pričinjena materijalna šteta iznosi oko 400,00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela Teška krađa.

U mjestu Crkvine, opština  Šamac 08/09.12.2014. godine izvršena je provala u STR „Sara“ odakle su otuđene trazličite vrste cigareta. Prema izjavi zaposlenih pričinjena materijalna šteta iznosi oko 12.000,00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela Teška Krađa.

Policijskoj stanici Teslić, 09.12. 2014. godine prijavljeno je da je 08/09.12.2014. godine u reonu Vučje planine izvršena bespravna sječa oko 100 m3 drveta (bukva i smrča) u šumi kojom gazduje ŠG „Borja“ Teslić. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela Šumska krađa.

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Doboj 1, 09.12.2014. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protv S.S. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Teška krađa. 

Policijska stanica Petrovo, 09.12.2014. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protv sedamnaestogodišnjaka iz Petrova, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Lake tjelesne povrede.

                                                                                                                               Portparol:  

             

             

                                                                                                                         Ljerka Stanimirović   


(zosradio.ba)  

Povezani postovi
Related

Vatra i voda ne poznaju granice: Vatrogasci iz RS-a i FBiH kao pomoć jedni drugima

„Na muci se poznaju junaci“, česta je izreka u...

Važno obavještenje! Preusmjeravanje saobraćaja u Tešnju

Večeras na stadionu Luke u Tešnju bit će održan...

U Trepču gori štala, na terenu su dvije ekipe Profesionalne vatrogasne jedinice

U izvještaju koji je došao u našu redakciju od...

M.B. iz Tešnja u tuđoj kući oštetio namještaj i zidne pločice

MUP ZDK objavio je vijest da je dana 27.06.2022.godine,...