Servisna informacija CJB Doboj za 10 .12.2014. godine

Datum:

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 3 krivična djela i 2 sabraćajne nezgode 


Značajniji bezbjednosni događaji:

U Banji Vrućici, opština Teslić, 09/10.12.2014. godine izvršena je provala u market „Bingo“, odakle je otuđena veća količina raznih vrsta cigareta. Izvršioci su prethodno onesposobili alarmni sistem i sistem video nadzora. Oštećeni će se naknadno izjasniti o visini pričinjene materijalne štete. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela Teška krađa.


Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, 10.12. 2014. godine oko 03,30 časova zatekli su na licu mjesta izvršenja krivičnog djela E.S. iz Gračanice, FBiH i B.R. iz Orašja, FBiH, koji su u mjestu Lipac na području Doboja isjekli veću količinu bakarnih traka sa električne lokomotive koja se nalazi u krugu ŽRS AD Doboj. Lica su zatečena nakon što su otuđene predmete iznijeli iz kruga s namjerom da ih utovare u putničko vozilo vlasništvo E.S. Lica su lišena slobode i nakon izvršene kriminalističke obrade Okružnom tužilaštvu Doboj podnesen je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Teška krađa. 

Policijska stanica Doboj 1, 10.12.2014. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.B. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. 

Policijska stanica Teslić, 10.12.2014. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv V.S. iz Teslića, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Samovlašće.Portparol: 

Ljerka Stanimirović
(zosradio.ba)

Povezani postovi
Related

Tešanj sprema spektakularan doček za Nermina Handžića

Kako je za ZOS radio potvrđeno u utorak 28.06....

Video slavlja u Tešnju pobjednika “Zvezda Granda”!

Nakon četvrtog kruga glasanja publike i duela sa Aleksandrom...

Nermin Handžić iz Tešnja pobjednik “Zvezda Granda”

Nakon četvrtog kruga glasanja publike i duela sa Aleksandrom...

Nermin Handžić u superfinalu “Zvezda Granda”

Nakon glasanja publike i objave rezultata trećeg presjeka Nermin...