Servisna informacija CJB Doboj za 18.12.2014. godine

Datum:

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je 5 krivičnih djela, 2 narušavanja javnog reda i mira i 1saobraćajna nezgoda

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Pelagićevo, 18.12.2014. godine prijavljeno je da je 15.12.2014. godine oko 20,00 časova u mjestu Donji Žabar, nakon što su putnici izašli iz autobusa,  maskirano lice ušlo u atobus i metalnom šipkom zadalo više udaraca vozaču Z.T. iz Brčkog. U toku je rad na pronalasku lica koje je na ovaj način počinilo krivično djelo laka tjelesna povreda. 

Policijskoj stanici  Doboj 1 prijavljeno je da je, 18.12.2014. godine oko 23,40  ispred SUR „Firma“ u Doboju, muškarac pucao iz vatrenog oružja i udaljio se u nepoznatom pravcu. Tokom uviđaja na licu mjesta je pronađena čaura od metka ispaljenog iz gasnog pištolja. Ubrzo je pronađeno lice za koga postoji osnov sumnje da je pucalo iz vatrenog oružja, a radi se o M.J. iz Doboja, nad kojim je izvršena kriminalistička obrada. U toku je rad na rasvjetljavanju kriivčnog djela Ugrožavanje sigurnosti.  

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policisjke stanice Doboj 1, 18.12.2014. godine oko 20,20 čaosva lišili su slobode S.K. sa područja Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Ugrožavanje sigornosti. Navedeno lice je oko 18,30 časova ispalilo dva hica u kafe baru „7“ u Modriči, upućujući pri tom prijetnje gostima. Od S.K. je izuzet pištolj u čijoj  se cijevi nalazio jedan metak, a u okviru šest metaka. U toku je kriminalsitička obrada, a po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjeniom krivičnom djelu Ugrožavanje sigurnosti. 

Policijska stanica Modriča, 18.12.2014. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv T.G sa područja opštine Modriča,  zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Šumska krađa.

Potparol:
Ljerka Stanimirović
(zosradio.ba)

Povezani postovi
Related

U Maglaju ponovo pronađen veći zasad indijske konoplje

U nastavku planiranih aktivnosti na sprečavanju i suzbijanju zluopotrebe...

Kod H.S. iz Tešnja pronađena puška i municija: U registru ima preko 4000 KM neplaćenih kazni

Kako su to naveli iz MUP-a ZDK dana 29.09.2022.godine,...

Teslić izlazi na autoput?!

Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske razmatra tri moguća...

Nešto novo za mlade na području općine Tešanj i u Jelahu

U toku je upis novih članova u plesnu školu...