Servisna informacija CJB Doboj za 24.12.2014. godine

Datum:

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 2 krivična djela, 1 narušavanje javnog reda i mira i 4 saobraćajne nezgode. 

 Značajniji bezbjednosni događaji:

U mjestu Ritešić, područje grada Doboja,  24.12.2014. godine, nepoznato lice ili više njih razbili su staklo na putničkom vozilu marke „audi“ vlasništvo R.V., te kroz načinjen otvor izvukli torbu u kojoj su se nalazila lična dokumenta, novčanik i drugi predmeti. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalsku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela Teška krađa. 

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Modriča, 24.12.2014. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv N.M. iz Modriče, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Šumska krađa. 

Policijska stanica Derventa, 24.12.2014. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv petnaestogodišnjaka iz Dervente, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Ugrožavanje sigurnosti.

Policijska stanica Teslić, 24.12.2014. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je pet izvještaja o počinjenim krivičnim djelima:

 protiv V.M. sa podruja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Ugrožavanje javnog saobraćaja;

protiv E.I. sa podruja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Šumska krađa;

protiv A.R. i S.S., sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo Oštećenje tuđe stvari;

protiv H.K. sa područja opštine Tešanj, FBiH,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Teška krađa.

protiv šesnaestogodišnjaka iz Teslića, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Lažno prijavljivanje krivičnog djela. 

Saobraćajne nezgode:

Na dijelu magistralnog puta Orašje – Tuzla u mjestu Lončari, opština Pelagićevo, 24.12.2014. godine oko 08,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali: putničko vozilo marke „mercedes“, kojim je upravljao M.P. iz Brčko Distrikta i teretno vozilo marke „man“ sa prikolicom, kojim je upravljao M.M. sa područja opštine Donji Žabar. U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač M.P. zadobo je teške tjelesne povrede i zadržan je na liječenju u brčanskoj bolnici. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Šamac. Do saobraćajne nezgode je došlo kada se vozač M.P. sa nekategorisanog puta vozilom uključivao u saobraćaj na magistralni put, oduzevši pri tom pravo prvenstva prolaza teretnom vozilu  koje se kretalo magistralnim putem iz pravca Tuzle.  

Potparol:

Ljerka Stanimirović

(zosradio.ba)

Povezani postovi
Related

Tešanj sprema spektakularan doček za Nermina Handžića

Kako je za ZOS radio potvrđeno u utorak 28.06....

Video slavlja u Tešnju pobjednika “Zvezda Granda”!

Nakon četvrtog kruga glasanja publike i duela sa Aleksandrom...

Nermin Handžić iz Tešnja pobjednik “Zvezda Granda”

Nakon četvrtog kruga glasanja publike i duela sa Aleksandrom...

Nermin Handžić u superfinalu “Zvezda Granda”

Nakon glasanja publike i objave rezultata trećeg presjeka Nermin...