OTVORENO PISMO JAVNOSTI-Jelah.ba

Datum:

Postovani posjetioci. Danas smo upozoreni od strane PS Tesanj (Policijska stanica Tesanj) da ce svaki nas buduci pokusaj bilo kakvog fotografisanja u Jelahu biti smatran kao narusavanje javnog reda i mira i ugrozavanje sigurnosti gradjana i da ce nam biti primorani oduzeti fotografsku opremu i istu zadrzati (navedeno nam je tako) do okoncanja procesa.

Molimo nadlezne u PS Tesanj da nam objasne kako mi to i na koji nacin remetimo javni red i mir fotografisanjem? Kako mi to ugrozavamo sigurnost gradjana… ???

Molimo nadlezne u PS Tesanj da nam pokusaju objasniti ovo sto se da vidjeti sa ove prilozene fotografije???

Nije li taj gospodin parkiravsi na ovaj nacin svoj automobil na mjesto gdje je zabranjen parking napravio prekrsaj, nije li ovako parkirajuci se direktno ugrozio sigurnost pjesaka (gradjana) na nacin sto je iste primorao da se krecu samim magistralnim putem a ne onim dijelom koji je za njih i namjenjen a to je trotoar???

I na kraju ista stvar se svakodnevno ponavlja na ocigled policije, svi znamo da se policijska stanica nalazi nasuprot mjesta na kojem je nastala ova fotografija.

Mi smo postali prijetnja po sigurnost gradjana i narusavamo javni red i mir time sto upozoravamo na ovakve i slicne slucajeve. ???


Srdacno Vas jelah.ba

(Jelah.ba)

Povezani postovi
Related

Salko Plančić novoimenovani komandir PS Maglaj?

Kako nezvanično saznajemo Salko Plančić, policijski službenik Ministarstva unutrašnjih...

U Jelahu pronađeno neeksplodirano ubojno sredstvo

U izvještaju Službe civilne zaštite Tešanj stoji da je...

Teška krađa u Jelahu, iz kuće otuđen novac i nakit

U izvještaju MUP-a ZDK stoji da je dana 29.06.2022.godine u...

Stravična nesreća na Tešanjci, učestvovalo pet vozila

Kako nam javljaju čitatelji, na području Tešanjke, općina Tešanj,...