OTVORENO PISMO JAVNOSTI-Jelah.ba

/

Postovani posjetioci. Danas smo upozoreni od strane PS Tesanj (Policijska stanica Tesanj) da ce svaki nas buduci pokusaj bilo kakvog fotografisanja u Jelahu biti smatran kao narusavanje javnog reda i mira i ugrozavanje sigurnosti gradjana i da ce nam biti primorani oduzeti fotografsku opremu i istu zadrzati (navedeno nam je tako) do okoncanja procesa.

Molimo nadlezne u PS Tesanj da nam objasne kako mi to i na koji nacin remetimo javni red i mir fotografisanjem? Kako mi to ugrozavamo sigurnost gradjana… ???

Molimo nadlezne u PS Tesanj da nam pokusaju objasniti ovo sto se da vidjeti sa ove prilozene fotografije???

Nije li taj gospodin parkiravsi na ovaj nacin svoj automobil na mjesto gdje je zabranjen parking napravio prekrsaj, nije li ovako parkirajuci se direktno ugrozio sigurnost pjesaka (gradjana) na nacin sto je iste primorao da se krecu samim magistralnim putem a ne onim dijelom koji je za njih i namjenjen a to je trotoar???

I na kraju ista stvar se svakodnevno ponavlja na ocigled policije, svi znamo da se policijska stanica nalazi nasuprot mjesta na kojem je nastala ova fotografija.

Mi smo postali prijetnja po sigurnost gradjana i narusavamo javni red i mir time sto upozoravamo na ovakve i slicne slucajeve. ???


Srdacno Vas jelah.ba

(Jelah.ba)

Povezani postovi

Samir Bajrić podnio ostavku na mjesto predsjednika Mjesne zajednice Šije

Nakon što je prošle godine Jasmin Čajić dao ostavku...

Firma ADENAL Jelah prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

U okviru projekta "Jedan privrednik, jedna učionica", kojeg provodi...

Maglajlije obradovale više od 100 pacijenta u Općoj bolnici Tešanj

Ko od vas osvane u miru i sigurnosti svoga...

Mirela Buljubašić pristupila Našoj stranci Tešanj

Mirela Buljubašić, magistrica književnosti naroda BiH i b/h/s jezika,...