Servisna informacija CJB Doboj za 21.01.2015. godine

Datum:

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je 1 krivično djelo 1 narušavanje javnog reda i mira.

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Petrovo, 21.01.2015. godine prijavljeno je da je u mjestu Karanovac, opština Petrovo u vremenskom periodu od 07. do 11. januara tekuće godine iz nezaključanog pomoćnog objekta otuđena sječka za meso i električni alat. Prema izjavi vlasnika B.N. pričinjena je materijalna šteta u iznosu od oko 2.000,00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela Krađa.  

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Doboj 1, 21.01.2015. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv S.Dž. iz Sarajeva, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Krađa.

Policijska stanica Doboj 2, 21.01.2015. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv M.K. sa područja Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policijska stanica Pelagićevo, 21.01.2015. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv N.M. iz Brčkog, zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo Iznuda.

Policijska stanica Teslić, 21.01.2015. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv B.M. i R.M., oba sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Potparol:Ljerka Stanimirović

(zosradio.ba)

Povezani postovi
Related

Novi Miljanovci: Fizičkom snagom oštećena vrata na kući K.F. iz Usore

MUP ZDK objavio je da je dana 27.06.2022.godine, u...

Vatra i voda ne poznaju granice: Vatrogasci iz RS-a i FBiH kao pomoć jedni drugima

„Na muci se poznaju junaci“, česta je izreka u...

Važno obavještenje! Preusmjeravanje saobraćaja u Tešnju

Večeras na stadionu Luke u Tešnju bit će održan...

U Trepču gori štala, na terenu su dvije ekipe Profesionalne vatrogasne jedinice

U izvještaju koji je došao u našu redakciju od...