Servisna informacija CJB Doboj za 22.01.2015. godine

Datum:

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 2 krivična djela, 4 narušavanja javnog reda i mira i 3 saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Doboj 1, 22.01.2015. godine prijavljeno je da je u mjestu Mali Prnjavor, područje grada Doboja, u toku noći 21/12. januara tekuće godine, iz rezervoara tri mašine otuđeno pogonsko gorivo D2. Radne mašine su vlasništvo građevinskog preduzeća „Putevi“ koje vrši radove na trasi auto-puta Doboj-Prnjavor. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela Teška krađa.  

Aktivnosti i rezultati:

Patrola policije Policijske stanice Šamac, 22.01.2015. godine oko 01,50 časova zatekla je na mjestu izvršenja krivičnog djela tri lica koja su sa krova Spomen doma u Šamcu skidali bakarni lim. Lice su identifikovana i radi se o S.Č., M.M. i M.M., svi iz Šamca. Pregledom lica mjesta pronađene su tri bakarne table lima i tri okapnice, kao i alat za koji se sumnja da je korišten prilikom izvršenja krivičnog djela. Nad licima je izvršena kriminalistička obrada. Po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Krađa.  

Policijska stanica Doboj 2, 22.01.2015. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv D.M., E.M. i R.A., svi iz Gračanice, FBiH i D.K. iz Doboja,  zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo Šumska krađa.

Policijska stanica Brod, 22.01.2015. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv D.C. sa područja opštine Brod,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. 

Potparol: Ljerka Stanimirović

(zosradio.ba)

Povezani postovi
Related

Novi Miljanovci: Fizičkom snagom oštećena vrata na kući K.F. iz Usore

MUP ZDK objavio je da je dana 27.06.2022.godine, u...

Vatra i voda ne poznaju granice: Vatrogasci iz RS-a i FBiH kao pomoć jedni drugima

„Na muci se poznaju junaci“, česta je izreka u...

Važno obavještenje! Preusmjeravanje saobraćaja u Tešnju

Večeras na stadionu Luke u Tešnju bit će održan...

U Trepču gori štala, na terenu su dvije ekipe Profesionalne vatrogasne jedinice

U izvještaju koji je došao u našu redakciju od...