Tvrdio da temelj ne valja: Evo šta ostane od kuće kad muž ‘renovira'…

/

Kada je Dajen Andrišak izašla iz kuće u Midltaunu u Njujorku, znala je da će njen muž provesti dan u renoviranju kuće.


Ipak, Dajen je bila šokirana kada je kasnije zatekla samo ruševinu na mjestu gdje je nekad stajala njena kuća. Ispostavilo se da je njen suprugDžejms Rejn buldožerom srušio njihovu kuću do temelja, a da to nikome nije najavio.

 

Džejms je sa kućom uništio sav namještaj, mašine za pranje i sušenje veša, grijanje i svu odjeću. Bračni par uopšte nje bio u svađi, niti su imali neke veće razmirice, zbog čega je Dajenin šok bio još veći.

 

muz-renovira1

Džejms je rekao da je srušio kuću jer je temelj navodno bio loš, kao i da je probao da dobije dozvolu za rušenje, ali je tada sve bilo zatvoreno zbog rođendana Martina Lutera Kinga. Kada je komšija javio policiji šta Džejms radi, odmah su se na licu mjesta našli vatrogasci, u slučaju eksplozije, jer prije demoliranja nije isključio gas, vodu ni struju.

Iako niko nije povrijeđen, Džejms je uhapšen zbog kriminalnog ponašanja i pušten je uz 300 dolara kaucije i sada ga čeka suđenje. Navodno, on se pravdao time da je probao da nazove svoju suprugu, ali se ona nije javila. Ova porodica sada živi kod prijatelja.

 
– Dobro smo. Ja sam dobar muž, šta drugo da vam kažem – izjavio je Džejms.

(depo portal)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Zabranjuju TikTok: Hoće li američka vlada ugasiti ovu društvenu mrežu

Sa 360 glasova "za", i svega 58 "protiv" izglasan...

Dva državljana BiH uhapšena u Njemačkoj zbog šverca oružja

Pripadnici njemačke policije su u opsežnoj akciji uhapsili dva...

Iran je u subotu napao Izrael s više od 300 dronova i projektila: 99 posto presretnuto, čeka se odgovor

Drugi dan sukoba Izraela i Irana sigurnosne službe iz...

Evo liste: Koje zemlje su najbogatije u Evropi

Objavljeni su podaci o bogatstvu stanovnika država Evropske unije Luksemburg...