Servisna informacija CJB Doboj za 26.01.2015. godine

Datum:

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 3 krivična djela.

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Brod, 26.01.2015. godine prijavljeno je da u prethodna četiri dana izvršena provala u skladište ZP „Elektrodoboj“ Radna jedinica Brod, odakle je otuđeno 20 metara energetskog i 10 metara visokonaponskog kabla. Navedenom preduzeću pričinjena je materijalna šteta u iznosu od 2.000,00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela Teška krađa.  

Policijskoj stanici Pelagićevo, 26.01.2015. godine, prijavljeno je da je u mjestu Tramošnica, opština Pelagićevo, u prethodnih mjesec dana izvršena provala u kuću vlasništvo J.P. odakle je otuđen televizor. Prema izjavi vlasnika pričinjena materijalna šteta iznosi oko 500,00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela Teška krađa.  

Ostali događaji:

U Srednjoj Slatini, opština Šamac, 26.01.2015. godine, pronađeno je beživotno tijelo starice Lj.G. Beživotno tijelo, koje se nalazilo u kući preminule, pronašli su dvojica komšija koji su razbili prozor a potom je jedan od njih ušao kroz načinjen otvor i u prostoriji gdje se na krevetu nalazilo tijelo starice zatekao i životinje (dvije kokoši, dvije mačke i dva psa) koje su izgrizle dio tijela. Ljekar mrvozornik Doma zdravlja Šamac nije se mogao izjasniti o tačnom uzroku i vremenu nastanka smrti. Prema izjavama komšija starica je živjela sama i sa njom su kući boravile i životinje. O navedenom događaju obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj. 

Potparol:Ljerka Stanimirović

(zosradio.ba)

Povezani postovi
Related

Video slavlja u Tešnju pobjednika “Zvezda Granda”!

Nakon četvrtog kruga glasanja publike i duela sa Aleksandrom...

Nermin Handžić iz Tešnja pobjednik “Zvezda Granda”

Nakon četvrtog kruga glasanja publike i duela sa Aleksandrom...

Nermin Handžić u superfinalu “Zvezda Granda”

Nakon glasanja publike i objave rezultata trećeg presjeka Nermin...

Nermin Handžić među TOP 4 finalista takmičenja “Zvezde Granda”

Nakon glasanja publike i objave rezultata drugog presjeka Nermin...