Servisna informacija CJB Doboj za 18. 02.2015. godine

Datum:

Servisna informacija CJB Doboj za 18. 02.2015. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 2 krivična djela krađe, 2 narušavanja javnog reda i mira, 2 saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom i jedan požar.

 

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenica Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj identifikovali su lice koje je 16. februara tekuće godine na lokalnom putu u mjestu Lipac, područje grada Doboja, nepoznatim putničkim vozilom udarilo pješaka, koji je usljed zadobijenih povreda  preminuo tokom transporta do dobojske bolnice. Identifikovani vozač je M.R. sa područja Doboja, koji je upravljao putničkim vozilom „audi A3“. Nad licem je izvršena kriminalistička obrada, a nad  vozilom kriminalističko-tehnički pregled. Po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima Ugrožavanje javnog saobraćaja i Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.  

Policijska stanica Doboj 1, 18.02.2015. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je dva izvještaja o počinjenim krivičnim djelima: protiv P.Š. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Laka tjelesna povreda i protiv M.Đ. iz Doboja,  zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Krađa.

Policijska stanica Šamac, 18.02.2015. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv J.J. sa područja opštine Šamac, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči ili svađi. 

Policijska stanica Brod, 18.02.2015. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv B.L. i B.L., oba iz Broda, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo Šumska krađa.

Ostali događaji:

U mjestu Preslica na području grada Doboja, 18.02.2015. godine oko 13,00 časova izbio je požar na javnoj ustanovi „Dom za starija lica Doboj“. Povrijeđenih lica nije bilo, a u objektu se nalazilo 38 štićenika. Uviđajem, koji su izvršili policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 zajedno sa inspektorom za protivpožarnu zaštitu CJB Doboj utvrđeno je da je do požara došlo usljed samozapaljenja noseće drvene grede koja je bila naslonjena uz dimnjak. U požaru koji je lokalizovala Vatrogasna jedinica Doboj nastala su oštećena na krovnoj konstrukciji. O navedenom događaju obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj. 

 

                                                                                                                                                     Portparol: Ljerka Stanimirović    Izvor: CJB Doboj             

Povezani postovi
Related

Vatra i voda ne poznaju granice: Vatrogasci iz RS-a i FBiH kao pomoć jedni drugima

„Na muci se poznaju junaci“, česta je izreka u...

Važno obavještenje! Preusmjeravanje saobraćaja u Tešnju

Večeras na stadionu Luke u Tešnju bit će održan...

U Trepču gori štala, na terenu su dvije ekipe Profesionalne vatrogasne jedinice

U izvještaju koji je došao u našu redakciju od...

M.B. iz Tešnja u tuđoj kući oštetio namještaj i zidne pločice

MUP ZDK objavio je vijest da je dana 27.06.2022.godine,...