TEŠANJ:Sajam srednjih škola i fakulteta: Poziv Univerzitetima

Datum:

Obavještavamo Vas da ćemo i ove godine, po drugi put, organizovati Sajam srednjih škola i fakulteta. Nakon prošlogodišnjeg vrlo uspješnog Sajma, namjera nam je da i ove godine, na isti način, mladim ljudima omogućimo lakši izbor srednje škole i fakulteta.

Iskustva sa prošlog Sajma su vrlo značajna, kako za one koji „traže svoj izbor“ tako i za one koji „otvaraju svoja vrata“ u obostranom interesu. U tom cilju, na Sajmu je uzelo učešća 19 fakulteta iz cijele Bosne i Hercegovine, 7 srednjih škola, 11 institucija i ustanova koje se bave obrazovanjem, kao i 1300 učenika osnovnih i srednjih škola, te roditelji i građani grada Tešnja.

Ove godine očekujemo još više izbora i još otvorenija vrata, odnosno i više izlagača i više posjetilaca. Zato dođite, učestvujte.

Učestvujte u razvoju svijesti o važnosti obrazovanja i poticaju ličnog razvoja pojednica i društva u cjelini na putu ka boljem prosperitetu nadolazećih generacija u Bosni i Hercegovini. Ovo će biti prilika da se učenici i roditelji potpunije informišu o školama i fakultetima koje mogu da upišu.

 

Stoga, pozivamo Vas da učestvujete na Sajmu srednjih škola i fakulteta i predstavite svoju ustanovu i dostignuća kojim se bavi Vaša ustanova, kao i programe koji nudite mladima, a oni će biti tu da Vas vide, poslušaju i u konačnici odaberu.

 

Sajam srednjih škola i fakulteta će se održati u petak, 27.03.2015. godine u sportskoj dvorani JU Sportsko-rekreacionog centra Tešanj od 9:00 do 15:30 sati.

Sportska dvorana će za izlagače biti otvorena od 7:00 sati.

Sve potrebne informacije možete dobiti putem mail adrese sajam@opcina-tesanj.ba.

Popunjen obrazac prijave možete poslati na: sajam@opcina-tesanj.ba, najkasnije do 17.03.2015. godine.

 

Obrazac možete preuzeti ovdje

Izvor

Povezani postovi
Related

Izvršena transakcija za korisnike JU Centra za socijalni rad Tešanj

Kako su to objavili na svojoj Facebook stranici iz...

Tešanj: Uhapšena osoba P.S. u čijem je stanu pronađena opojna droga

Dana 07.12.2022.godine, u vremenu od 17,45 do 20,05 sati,...

Privremena obustava saobraćaja u Tešnju

Općina Tešanj obavještava sve građane sa područja općine Tešanj...

U Šijama iz kuće otuđen frižider i određena količina elektro mašina i alata

Kako je objavljeno na stranici MUP-a ZDK dana 06.12.2022...