Teško bolesna majka četvero djece iz Maglaja treba našu pomoć

/

Humanitarno udruženje DHD podijelilo je apel za pomoć teško oboljeloj Dragani Banović (34) iz Maglaja, majci četvero djece od kojih je jedno također oboljelo.

Dragana Banović se već nekoliko mjeseci bori s karcinom na maternici i odnedavno i s istim problemom i na bubrezima. Njezin najmlađi sin je također teško bolestan, imao je izliv krvi u mozgu i neurorizičan je.

Svaka dva do tri dana ona i njezino bolesno dijete moraju da putuju za Zenicu i Sarajevo na pretrage i liječenje, a njen muž je nedavno ostao bez posla.

Dragana apeluje i moli sve dobre ljude koji su u mogućnosti da je pomognu sa hranom i lijekovima i da je pomognu novčano kako bi mogla nastaviti da putuje na pretrage i liječenje za Zenicu i Sarajevo. Do sada kaže nikada nije tražila pomoć, ali dosadašnjih troškovi su ih doveli do situacije gdje više nemaju sredstava za hranu, kiriju, režiju i dječije potrepštine, a naročito za nastavak njenog liječenja i liječenja najmlađeg djeteta.

Svi koji žele pomoći ovu porodicu mogu ih lično posjetiti u Maglaju ili kontaktirati putem broja telefona 064 44 02 725.

zosradio.ba/Zportal

Povezani postovi

Prikupljena određene sredstva: Za Narcisov odlazak u Istanbul na liječenje potrebno još novca

Sinoć je u Tešnju održan humanitarni koncert za našeg...

Pomozimo mladom Tešnjaku da ode na hitnu operaciju

Narcis ili “nježni div” kako ga odmilja zove mama...

Medini Okanović potrebna naša pomoć

Putevima spasa i slobode - Doboj prije 8 dana...

Spasimo srce malenog Ermina iz Tešnja

Dok drugi dječaci provode vrijeme u bezbrižnoj igri, maleni...