DOBOJ: Izgorio Range Rover vlasništvo bivše Obrenove snahe?

/

Policijskoj stanici Doboj 1, 27.02.2022. godine, oko 23,20 časova, prijavljeno je da na parking prostoru u ulici Cara Dušana u Doboju gori putnički automobil.

Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj koji su utvrdili da je izbio požar na putničkom automobilu marke „Range Rover” kojeg koristi lice inicijala A.P. iz Doboja.

Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Doboj.

Prilikom navedenog požara došlo je do oštećenja putničkog automobila na prednjem lijevom i prednjem desnom blatobranu kao i na motoru vozila. Izvršen je uviđaj a prema izjavi vlasnika pričinjena mu je materijalna šteta u iznosu od oko 30.000 КM.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Takođe, prilikom postupanja po navedenoj prijavi, na lice mjesta je došlo lice inicijala A.V. iz Doboja koje je upućivalo prijeteće riječi policijskim službenicima te pokušalo fizički da
nasrne na iste u kojoj namjeri  je spriječeno te je lišeno slobode. Lice inicijala A.V. je dana 28.02.2022. godine, uz Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Kako nezvanično saznajemo izgorio Range Rover vlasništvo bivše Obrenove snahe.

zosradio.ba/dobojskiinfo

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Oduzeta opojna droga u Doboju

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, lišili su slobode...

Doboj Jug: Jedna osoba uhapšena zbog posjedovanja droge

U mjestu Mravići općina Doboj Jug, od strane lica...

Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Gračanice

Jedna osoba je smrtno stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći...

Na magistralnom putu kod Zenice na teretno vozilo palo stablo

Na magistralnom putu M-17 u mjestu Vranduk dogodila se...