Objavljen crtež osobe koja se dovodi u vezu s ubistvom načelnika policije u Prijedoru

/

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS-a objavilo je crtež osobe koja se dovodi u vezu s ubistvom načelnika kriminalističke policije u Prijedoru te su tom prilikom zatražili od građana pomoć u prepoznavanju.

Prema saopćenju MUP-a RS-a, policijski službenici su noćas na širem području entiteta u okviru istrage krivičnog djela “Teško ubistvo” izvršili pretrese i priveli veći broj lica za koje postoji sumnja da bi se mogli dovesti u vezu s ubistvom policijskog službenika Radenka Bašića.

Tim povodom, objavljen je i crtež osobe za koju se također sumnja da bi se mogla dovesti u vezu su ubistvom.

“Ministarstvo moli građane da, ukoliko su u ranijem periodu primijetili lice s crteža ili ga negdje primjete, odmah pozovu 122 ili se obrate najbližem policijskom službeniku ili policijskoj stanici”, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS-a.Također, iz ove institucije je naglašeno kako se sve aktivnosti na ovom slučaju odvijaju pod nadzorom nadležnog tužilaštva, a u cilju pronalaska izvšioca krivičnog djela.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Inflacija se smiruje, ali šta čeka bh. građane: Pad kamata tek naredne godine

Kamatne stope kod banaka u BiH u prethodnom periodu...

Ročište u predmetu “Džena Gadžun”: Šta je bilo s aparatom za anesteziju!

Na današnjem ročištu u Kantonalnom sudu u Sarajevu u...

Poljoprivrednici zabrinuti zbog promjene vremena: Hoće li proljetni mraz uništiti voće

Nakon „ljeta“ u aprilu u BiH stiže drastična promjena...

Američka ambasada u BiH: Za krizu je kriv prije svih Dodik, a ne međunarodna zajednica

Američka ambasada u Sarajevu reagovala je na aktuelnu političku...