SBiH Tešanj se ograđuje od bilo kakvih povećanja finansijskih naknada

/

ZOS radio je pisao o povećanju finansijske naknade u Skupštini MZ Šije, te je Općinska organizacija SBiH Tešanj reagovala na svojoj zvaničnoj stranici, a saopštenje prenosimo u cjelosti:

“Općinska organizacija SBiH Tešanj se ograđuje od bilo kakvih povećanja finansijskih naknada za izabrane zvaničnike u organima Lokalnih zajednica, te poziva sve one koji su takve Odluke donijeli u proteklom periodu, da ih povuku. Činjenicom da većina Lokalnih zajednica niti je imala niti će imati mogućnosti za bilo kakve materijalne naknade imenovanim i izabranim članovima u organe Mjesnih zajednica, te s toga pozivamo sve izabrane članove u organe Mjesnih zajednica da svojim VOLONTERSKIM RADOM kao i do sada damo doprinos za razvoj naših LOKALNIH SREDINA, učinimo ih boljim i ljepšim za život u interesu svih nas, saopštili su iz PRESS SLUŽBA OSSBiH TEŠANJ”

zosradio.ba

 

 

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Hoće li Trojka sa strankom „Naprijed“ u Tešnju predstaviti zajedničkog kandidata za Načelnika?

Pripreme za lokalne izbore, zakazane za oktobar 2024. godine,...

Muhamed Avdić bi trebao biti zajednički kandidat za načelnika Srebrenice SDP-a, NiP-a i Naprijed

Muhamed Avdić bi trebao biti zajednički kandidat za načelnika...

Demant Stranke za BiH ZDK

U našu redakciju je pristigao demant na tekst koji...

Omer Škaljo preuzeo Stranku za BiH u ZDK

Penzioner Omer Škaljo, aktuelni direktor Zavoda zdravstvenog kantona (ZZO)...