Uživajte u sunčanom i toplom vremenu i danas

/

Danas se u našoj zemlje očekuje sunčano vrijeme. Vjetar slab u Bosni sjeveroistočni, a u Hercegovini uglavnom jugozapadni. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 11, a dnevna od 18 do 24 °C.

U ponedjeljak u Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje sunčano. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 12, a dnevna od 16 do 23 °C.

U utorak sunčano. Sredinom dana porast naoblake u Krajini, a do kraja dana i u ostatku zemlje. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 11, a dnevna od 17 do 23 °C.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme. Sredinom dana porast naoblake u Krajini, a do kraja dana i u ostatku zemlje. Tokom poslije podneva i tokom noći kiša u većem dijelu zemlje. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 11, a dnevna od 12 do 18 °C.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Akcija “Piramida” širom države: Pretresi na 16 lokacija u tri kantona, na krijumčarenju migranata zaradili više od 6 miliona KM

Policijski službenici Granične policije Bosne i Hercegovine započeli su...

Javnost u BiH sluđena zbog četiri izborna zakona koji su u “proceduri”

Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini od strane Centralne...

BiH do kraja godine dobija još jedan autoput koji se proteže kroz dvije zemlje

Napreduju radovi na izgradnji dionice autoputa Kuzmin – Sremska...

Dok prijete secesijom, privreda propada: 300 radnika u RS ostalo bez posla

Industrija tekstila, kože i obuće u Republici Srpskoj u...