MBA Steel: Naša referenca je kvalitet

/

Različiti vremenski uvjeti, klimatske promjene kao i sve veći utjecaj aerozageđenja uslovili su da svaka porodica razmišlja o kvalitetnoj PVC stolariji kao rješenju za toplinsku izolaciju, ali i ugodnost boravka u vlastitom prostoru. Većina osoba koja se odluči na promjenu stolarije u svom domu želi pouzdanog partnera u promjeni stolarije.

Jedan od takvih partnera zasigurno je i firma MBA Steel d.o.o. koja je počela sa radom davne 1978. godine kao zanatska radnja koju su osnovali otac i sin, Mehmedalija i Murvet Barjaktarević. 1995. godine registrovana je firma pod imenom MBA Steel d.o.o. u kojoj je direktor diplomirani inženjer mašinstva Adnan Barjaktarević. Preduzeće trenutno zapošljava 40 radnika i u proizvodnom programu ima preko 85 vlastitih proizvoda.

”Uvijek smo se izdvajali po kvaliteti i odgovornosti prema mušterijema i našem proizvodu.  Od momenta kada smo počeli sa proizvodnjom PVC stolarije 2002. godine cilj nam je bio našem tržištu ponuditi iznimno kvalitetan proizvod,” pojašnjava nam na početku našeg razgovora Adnan Bajraktarević, vlasnik kompanije.

Na naše pitanje da li je teško odgovoriti zahtijevima kupaca, naš sagovornik kaže:

”Zahtjevima nije teško odgovoriti jer radimo s profilom KÖMMERLING koji ispunjava sve evropske standarde, a čiji certifikat imamo i mi. Što se tiče izrade mogu vam napraviti šta hoćete: od bojenje stolarije, roletni na daljinsko podizanje, otvaranja ulaznih vrata na otisak prsta i da ne nabrajam šta još sve ne ali očekivanje tržišta su da se sve to može dobiti za par stotina maraka. Konkurencija je jako velika i mnogi proizvođači su našli načina kako da uštede materijal prilikom izrade otvora što naravno ide na uštrb proizvoda a samim time i cijene. Ono što mnogi građani ne rade je da se informišu koliko je kvalitet stolarije bitan za termo i zvučnu izolaciju kuće. ”

S druge strane jedini način da smanjite troškove jeste dobra toplinska izolacija kuće i tu veliku ulogu igra kako fasada tako i izolacija otvora na kući.

„Mi u MBA Steel-u nudimo i sve vrste otvora za objekte čije su termo izolacione fasade deblje i od 20 cm stiropora. Prije 20 godina bili smo jedni od prvih koji su svojim mušterijama nudili low-E argon stakla samo kako bi povećali koeficijent termike, što je već oko 15 godina naš standard! Sva ta naša nastojanja ka perfekciji su klijenti prepoznali i rado poslušaju naše savjete i rješenja za njihove probleme a samim tim nam se uvijek vrate sa novim izazovima. Najveći kompliment nam je kada nas mušterije preporučuju dalje, nije nam se jednom desilo da smo tako nekoliko kuća za redom u komšilucima radili“, kaže nam vlasnik ove kompanije Adnan Barjaktarević.

Osim izrade i ugradnje PVC stolarije MBA Steel d.o.o. je i lider na tržištu u domenu profilacije limova i uspostavlja visoke tržišne standarde po pitanjima korištenih sirovina, materijala i opreme na kojoj se vrši proizvodnja. Konstantnim ulaganjem u visokosofisticiranu opremu i stalnim obučavanjem kadrova, MBA Steel d.o.o. je u ovom dijelu Bosne i Hercegovine prerasla u jednog od najvećih proizvođača i trgovaca materijalima u oblasti krovopokrivačkih limova, kao i građevinske limarije.

Prema riječima vlasnika ove kompanije ambicije su održati kvalitet i osvijestiti tržište šta znači imati više individualiziranih proizvoda za potrebe kupaca.

Svakako da u prilog ovoj firmi govore slijedeće činjenice a to su na hiljade završenih projekata i zadovoljnih klijenata.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Direktni uvoznik tepiha iz Turske od sada u Matuzićima

Salon tepiha i staza" Đeno-Halı" glavni distributer i uvoznik...

NOVO: MOJA PILEĆA HRENOVKA SA SIROM

Kao domaćem proizvođaču, cilj mesne industrije MADI je da...

Odlično pripremljeno, posluženo bez suvišnih priloga: Nenamjenski krediti ProCredit Bank

Dobar recept uključuje fine, svježe namirnice i obilje začina....

Oaza sponzor taekwondo reprezentativke BiH Nadine Mehmedović

Početkom ove sedmice u prostorijama kompanije Oaza d.o.o. upriličeno...