Oblačno vrijeme sa padavinama i u narednim danima

Datum:

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18°C. U Sarajevu pretežno oblačno. Povremeno može padati kiša. Najviša dnevna temperatura zraka oko 14°C.

Sutra u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Na planinama će padati i snijeg. Padavine slabijeg intenziteta. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog i jugozapadnog smjera. U sjevernim područjima Bosne vjetar sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu do 10,a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 13 stupnjeva.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme u Bosni i Hercegovini. U Bosni prolazno slabije padavine prije podne. U Hercegovini slaba kiša veći dio dana. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 7, na jugu zemlje do 11 stupnjeva.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u južnim, jugozapadnim i centralnim područjima i sa slabom kišom. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8, na jugu do 11 stupnjeva.

zosradio.ba

Povezani postovi
Related

Prosječna plaća u avgustu u RS iznosila 1.166 KM

Savez sindikata RS saopćio je da je potrošačku korpu...

Prvi šleperi ogrevnog drveta iz BiH otišli u evropske zemlje

Prvi šleperi ogrevnog drveta iz BiH otišli su u...

Nastavak suđenja u slučaju “Dženan Memić”

U Sudu Bosne i Hercegovine za danas je zakazan...

Srčani udari sve češći kod mladih u BiH, glavni uzroci su loši životni stilovi i zagađen zrak

Loši životni stilovi u kojima dominiraju upotreba alkohola i...