Oblačno vrijeme sa padavinama i u narednim danima

/

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18°C. U Sarajevu pretežno oblačno. Povremeno može padati kiša. Najviša dnevna temperatura zraka oko 14°C.

Sutra u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Na planinama će padati i snijeg. Padavine slabijeg intenziteta. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog i jugozapadnog smjera. U sjevernim područjima Bosne vjetar sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu do 10,a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 13 stupnjeva.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme u Bosni i Hercegovini. U Bosni prolazno slabije padavine prije podne. U Hercegovini slaba kiša veći dio dana. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 7, na jugu zemlje do 11 stupnjeva.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u južnim, jugozapadnim i centralnim područjima i sa slabom kišom. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8, na jugu do 11 stupnjeva.

zosradio.ba

Povezani postovi

CBBiH donijela Odluku o povećanju naknada na obaveznu rezervu koje plaća komercijalnim bankama

Centralna banka BiH (CBBiH) donijela je Odluku o povećanju...

Da li će Ministarstvo zdravstva FBiH konačno riješiti problem manjka pedijatara u Sarajevu?

Problema u zdravstvenom sistemu Bosne i Hercegovine je mnogo,...

Za četiri mjeseca smo uvezli 63,3 miliona litara vode i 15 miliona kg krompira

Uprkos brojnim mogućnostima i prirodnim resursima koje ima na...

Rast indirektnih poreza i u maju 2023. godine

Prihodi od indirektnih poreza u prvih pet mjeseci 2023....