Zavidovići: Potpisan Ugovor o izvođenju radova na vodosnabdijevanju prostorne cjeline Pašin Konak – izgradnja rezervoara

/

U Kabinetu općinskog načelnika potpisan je Ugovor o izvođenju radova na vodosnabdijevanju prostorne cjeline Pašin Konak – izgradnja rezervoara. Ugovor su potpisali Općinski načelnik Hašim Mujanović i direktor PD „Porobić“ d.o.o. Zavidovići Edin Porobić.

Nakon provedenog postupka javne nabavke za Izvođača radova izabrano je Privredno društvo „Porobić“ d.o.o. Zavidovići sa ponuđenom najnižom cijenom radova u iznosu od 119.295,50 KM sa uračunatim PDV-om.

Izvođač se obavezuje da radove koji su predmet ovog Ugovora izvrši prema projektno-tehničkoj dokumentaciji, opisu, nacrtima, predmjerima i predračunu radova i ostalim uslovima utvrđenim u tenderskoj dokumentaciji.

Općinski načelnik Dr. sci. Hašim Mujanović ističe da projekat vodosnabdijevanja prostorne cjeline „Pašin Konak“ zahtjeva značajna finansijska sredstva, te se nada da će za potpunu realizaciji projekta imati podršku i pomoć sa viših nivoa vlasti, kako bi stanovništvo ovog naseljenog područja što prije dobilo adekvatno vodosnabdijevanje, saopćeno je iz Općine Zavidovići.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

U posljednja 24 sata Tešanj bogatiji za tri bebe

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji kako su na...

JP RAD Tešanj: Podjela kompostera za selekciju komunalnog organskog otpada

Realizacija projekta besplatna dodjela 166 kompostera za selekciju komunalnog...

Zatečena 84 radnika na crno, kazne gotovo 350.000 KM

Poreski inspektori su u FBiH otkrili 84 neprijavljena radnika,...

Hapšenje na području općine Tešanj zbog posjedovanja droge

Kako stoji u izvještaju MUP-a ZDK tokom jučerašnjeg dana...