Ukoliko vidite muškarca sa slike odmah nazovite policiju, naoružan je i opasan

/

Sinoć u 23.40 Policijskoj upravi Široki Brijeg prijavljeno je da je došlo do pucnjave u kući T. K. (46), u mjestu Kočerin.

“Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja izašli su pripadnici PU Široki Brijeg te su utvrdili da se u kući T. K. (46) dogodilo ubistvo, a ubijen je Z.B. (58) iz mjesta Broćanac, opština Posušje”, rečeno je iz policije.

Kako su dodali, prema do sada prikupljenim saznanjima u vezu sa ubistvom dovodi se T.K. (46), u čijoj kući se sve i dešavalo.

“Objavljujemo fotografiju T. K. (46) iz Kočerina, Široki Brijeg, osumnjičenog da je sinoć oko 23:40 izvršio kazneno djelo Ubojstvo.

Osumnjičenik je u bijegu i za njim se intenzivno traga.

Građane upozoravamo da je osumnjičenik naoružan i opasan te ukoliko ga primijete da mu se ne približavaju nego da odmah nazovu interventni policijski broj 122”, naveli su iz policije.

Izvor: Crna-hronika.info

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Akcija “Piramida” širom države: Pretresi na 16 lokacija u tri kantona, na krijumčarenju migranata zaradili više od 6 miliona KM

Policijski službenici Granične policije Bosne i Hercegovine započeli su...

Nezgoda kod Zenice: Udario u bankinu, saobraćaj otežan

U mjestu Hece kod Zenice jutros se desila saobraćajna...

Javnost u BiH sluđena zbog četiri izborna zakona koji su u “proceduri”

Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini od strane Centralne...

BiH do kraja godine dobija još jedan autoput koji se proteže kroz dvije zemlje

Napreduju radovi na izgradnji dionice autoputa Kuzmin – Sremska...