Oblačno vrijeme bez pada temperatura i u narednim danima

/

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno prije podne uz prolaznu kišu u jutarnjim satima.

Djelomično smanjenje oblačnosti i postupan prestanak padavina u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 stupnjeva.

Sutra pretežno oblačno u Hercegovini i na jugozapadu Bosne, uz mogućnost slabe kiše. U većem dijelu Bosne umjerena oblačnost. Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu do 22 stupnja.

U subotu, umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutranjim satima sa slabom kišom u južnim i jugozapadnim područjima, a tokom dana i u ostatku zemlje. U višim područjima, u večernjim satima sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu do 22 stupnja.Tokom večeri postupan pad temperature zraka.

U nedjelju, umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prije podne, u centralnim i istočnim područjima sa kišom, u višim područjima sa susnježicom. Tokom dana, bez padavina i smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu do 14 stupnjeva.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Inflacija se smiruje, ali šta čeka bh. građane: Pad kamata tek naredne godine

Kamatne stope kod banaka u BiH u prethodnom periodu...

Poljoprivrednici zabrinuti zbog promjene vremena: Hoće li proljetni mraz uništiti voće

Nakon „ljeta“ u aprilu u BiH stiže drastična promjena...

Američka ambasada u BiH: Za krizu je kriv prije svih Dodik, a ne međunarodna zajednica

Američka ambasada u Sarajevu reagovala je na aktuelnu političku...

Pozitivni podaci: Žene prednjače na doktorskim studijima

Prema statističkim podacima, u Republici Srpskoj doktorske studije upisuje...