SKE ENGINEERING i kompanija Hifa-Oil održali edukaciju za Huawei opremu

Datum:

Hifa – Oil sektor Euro Solar ugostio je partnere programa obuke u svojim prostorijama Showroom-a na adresi Safeta Zajke 267, a koju je održala firma SKE ENGINEERING iz Austrije, Huawei VAP partner za centralnu i istočnu Evropu za opremu za solarne elektrane.
Kompanija Hifa-Oil sektor Euro Solar zajedno sa kompanijom SKE ENGINEERING održala je višesatnu obuku za rad sa Huawei opremom, obzirom da je Huawei VAP partner za centralnu i istočnu Evropu za opremu za solarne elektrane potpisao ugovor i sa kompanijom Hifa-Oil krajem 2021.godine.

Cilj obuke bio je da se partneri obuče za rad sa Huawei opremom, kao i da se podjele iskustva iz prakse iz različitih zemalja i regija.
Sama obuka se sastojala iz teorijskog dijela – tehničke i komercijalne prezentacije Huawei rješenja, kao i praktičnog dijela koji se odnosio na modelovanja elektrane, puštanje u rad invertera i monitoringa sistema.

Nakon obuke i završenog testa, učesnici treninga su postali certifikovani partneri za rad sa Huawei opremom, kao i za zajednički nastup na svim budućim projektima.

Podsjećamo, brend Euro Solar u sklopu kompanije Hifa-Oil nudi cjelokupnu opremu za solarne elektrane, što uključuje prodaju invertera, konstrukcija, solarnih panela, solarne led rasvjete, solarnih kolektora, solarnih kompleta i ostale solarne opreme.
Euro Solar funkcioniše na principu sistema ključ u ruke nudeći kompletnu uslugu izgradnje solarnih sistema/elektrana kao i projektovanja izgradnje, testiranja i održavanja istih. Hifa-Oil je u sklopu sektora Euro Solar potpisala ugovor sa kompanijom SKE Engineering GmbH o distribuciji Huawei opreme, a sve u cilju brže i efikasnije dostupnosti opreme za potrebe izgradnje solarnih sistema/elektrana.

Hifa-Oil x Euro Solar – Nova energija koja pokreće!

 

 

Povezani postovi
Related

Silk Trade Shop: Bauer prilika za uštedu od 15%

Silk Trade Shop objavio je akciju na Bauer proizvode,...

Nova kataloška akcija MEGA diskonta donosi odlične akcije

Da li ste spremili spisak za kupovinu? Nova kataloška...

Nešto novo za mlade na području općine Tešanj i u Jelahu

U toku je upis novih članova u plesnu školu...

TC MADI donosi odlične akcije ovog vikenda

Da li ste spremili spisak za kupovinu? Novi katalog...