SKE ENGINEERING i kompanija Hifa-Oil održali edukaciju za Huawei opremu

/

Hifa – Oil sektor Euro Solar ugostio je partnere programa obuke u svojim prostorijama Showroom-a na adresi Safeta Zajke 267, a koju je održala firma SKE ENGINEERING iz Austrije, Huawei VAP partner za centralnu i istočnu Evropu za opremu za solarne elektrane.
Kompanija Hifa-Oil sektor Euro Solar zajedno sa kompanijom SKE ENGINEERING održala je višesatnu obuku za rad sa Huawei opremom, obzirom da je Huawei VAP partner za centralnu i istočnu Evropu za opremu za solarne elektrane potpisao ugovor i sa kompanijom Hifa-Oil krajem 2021.godine.

Cilj obuke bio je da se partneri obuče za rad sa Huawei opremom, kao i da se podjele iskustva iz prakse iz različitih zemalja i regija.
Sama obuka se sastojala iz teorijskog dijela – tehničke i komercijalne prezentacije Huawei rješenja, kao i praktičnog dijela koji se odnosio na modelovanja elektrane, puštanje u rad invertera i monitoringa sistema.

Nakon obuke i završenog testa, učesnici treninga su postali certifikovani partneri za rad sa Huawei opremom, kao i za zajednički nastup na svim budućim projektima.

Podsjećamo, brend Euro Solar u sklopu kompanije Hifa-Oil nudi cjelokupnu opremu za solarne elektrane, što uključuje prodaju invertera, konstrukcija, solarnih panela, solarne led rasvjete, solarnih kolektora, solarnih kompleta i ostale solarne opreme.
Euro Solar funkcioniše na principu sistema ključ u ruke nudeći kompletnu uslugu izgradnje solarnih sistema/elektrana kao i projektovanja izgradnje, testiranja i održavanja istih. Hifa-Oil je u sklopu sektora Euro Solar potpisala ugovor sa kompanijom SKE Engineering GmbH o distribuciji Huawei opreme, a sve u cilju brže i efikasnije dostupnosti opreme za potrebe izgradnje solarnih sistema/elektrana.

Hifa-Oil x Euro Solar – Nova energija koja pokreće!

 

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

NOVO: MOJA PILEĆA HRENOVKA SA SIROM

Kao domaćem proizvođaču, cilj mesne industrije MADI je da...

Odlično pripremljeno, posluženo bez suvišnih priloga: Nenamjenski krediti ProCredit Bank

Dobar recept uključuje fine, svježe namirnice i obilje začina....

Oaza sponzor taekwondo reprezentativke BiH Nadine Mehmedović

Početkom ove sedmice u prostorijama kompanije Oaza d.o.o. upriličeno...

Savršena frizura bez čekanja: Novi muški frizerski salon “Diamond” otvoren u Tešnju

Otvoren je novi muški frizerski salon "Diamond" u zgradi...