Doboj: Ukrali patike i trenerke iz prodavnice sportske opreme

Datum:

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je pet krivičnih djela, dva narušavanja javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Doboj 1, 14.04.2022. godine, prijavljeno je da su iz prodavnice sportske opreme u Doboju otuđene trenerka i patike vrijednosti od 415 KM. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 14.04.2022. godine, oko 19,30 časova, lišili su slobode lice inicijala O.M. iz Stanara, biciklistu kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,33 g/kg.

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 14.04.2022. godine, oko 21,00 časova,  lišili su slobode lice inicijala D.J. iz Dervente, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,32 g/kg.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 14.04.2022. godine, oko 21,35  časova, lišili su slobode lice inicijala A.O. iz Maglaja, FBiH,  vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,68 g/kg.

Povezani postovi
Related

Poginula dvojica mladića u Passat-u nakon što su udarila u kamion koji je prevozio ugalj

Dvojica mladića poginula su u teškom udesu kod Termoelektrane...

Rezala joj stomak: Žena ubila trudnicu kako bi joj uzela bebu

Za ubistvo trudne žene osuđena je žena iz Teksasa...

Automatskom puškom pucao na komšiju koji se žalio zbog buke

Kako je saopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko neretvanskog...

Žena preminula na biračkom mjestu u Sarajevu, obustavljeno glasanje na toj lokaciji

Starija ženska osoba danas je preminula na biračkom mjestu...