Istraživanje otkrilo: Način parkiranja automobila može puno otkriti o vašoj osobnosti!

/

Jeste li u parkiranju vrlo oprezni ili pak potpuno nepažljivi? Naime istraživanje je pokazalo da parkiranje zbunjuje čak trećinu vozača, te da ih čak 45 posto misli da je ono najstresniji dio vožnje.

Vozače tako često frustrira nedostatak informacija o tome gdje parkirati, a trećina ih kaže da ‘nikad ne znaju postoje li na nekim mjestima ograničenja ili ne'…

Anketu s 2.000 vozača naručila je kompanija AppyParking+, a Dan Hubert, izvršni direktor aplikacije, kaže:

“Znamo da je mnogima kao što je istraživanje pokazalo parkiranje stresno, posebno u prometnim gradovima s brojnim ograničenjima i zonama te skupim naplatama parkiranja. Zato je bilo zanimljivo vidjeti različite pristupe parkiranju.”

Također, anketa je pokazala da je nešto više od četvrtine ispitanika nervozno jer parkiraju gdje ne bi trebali, s tim da više od četvrtine vozača uvijek prije polaska planira gdje će parkirati, a većina to čini samo kad je riječ o novoj destinaciji.

Ipak, 62 posto sebe smatra dobrima u parkiranju, ali paralelno se parkiranje pokazalo manevrom u kojem su mnogi jako loši. Ono što je pak mnogima zajedničko, 78 posto, jest nervoza kad se drugi loše parkiraju… (vecernji.hr)

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Meteorolozi objavili kakvo bi nas vrijeme moglo očekivati za prvomajske praznike

Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) objavio je srednjoročnu prognozu sa...

Bolest bubrega tiho se javlja: Jedan rani simptom može biti upozorenje

Smrtnost povezana s bubrežnom bolesti raste iz godine u...

Dosadila vam je klasična, za Bajram napravite kokos baklavu

Iako su u tradiciji regije najpopularnije baklave s orasima,...

Zeničanin Irdin Dinči snima tri nove pjesme, krije ime kolege sa kojim je uradio duet

Irdin Dinči uskoro ulazi u studio kako bi snimio...