Toplo i sunčano vrijeme i u narednim danima

/

Danas će preovladavati sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 16 i 22°C.

Sutra prije podne uglavnom sunčano vrijeme. Poslije podne porast oblačnosti u Bosni može uvjetovati lokalne pljuskove. Jutarnja temperatura od 7 do 13, a najviša dnevna od 16 do 21, u Hercegovini i na sjeveru Bosne do 23 stupnja.

U srijedu prije podne malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Nešto više oblaka očekuje se sjevernim i zapadnim područjima uz povremenu kiši. Poslije podne uz povećanje oblačnosti, u većem djelu Bosne sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 14, a najviša dnevna od 14 do 20, u Hercegovini i na sjeveru Bosne do 24 stupnja.

U četvrtak u Bosni pretežno oblačno vrijeme, ponegdje i sa slabom kišom. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Jutarnja temperatura od 7 do 13, na jugu do 16, a najviša dnevna od 12 do 18, na jugu do 23 stupnja, saopćeno je iz FHMZ.

 

Povezani postovi

UKC Tuzla objavljuje novi tender: Hoće li u četvrtom krugu konačno biti nabavljen aparat za zračenje?

Univerzitetski klinički centar u Tuzli će uskoro objaviti novi,...

I dalje se traga za Dankom, stotine ljudi i danas na terenu

Od utorka se traga za dvogodišnjom Dankom Ilić koja...

Sjajne vijesti: Uskoro jedinstven uređaj za plaćanje autoputeva u regionu

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu...

U Federaciji BiH skočile cijene namirnica: Evo koliko su poskupili poljoprivredni proizvodi

Podaci Federalnog zavoda za statistiku pokazuju da u februaru...