Užas u Sarajevu: Ubili muškarca u napuštenoj kući, pa zapalili leš da prikriju ubistvo

/

Sarajevska policija rasvijetila je slučaj ugljenisanog tijela koje je jučer pronađeno u Odobašinoj ulici na području Općine Centar u Sarajevu.

Pripadnici MUP-a KS uhapsili su Ahmeda Ramića i Fahrudina Bajrambovića zbog sumnje da su sinoć ubili i zapalili muškarca u Sarajevu, saznaje “Avaz”.

Reporteri “Avaza” pronašli su kuću u Odobašinoj ulici u kojoj se stravični zločin dogodio. Obrasla šibljem, bez krova, polomljenih prozora, ova kuća je, prema svemu sudeći, ciljano odabrana za ovaj zločin.

Izvršenim uviđajem kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo na mjestu požara u ulici Odobašina, gdje je u devastiranoj i zapaljenoj kući pronađen ugljenisan nepoznat leš muške osobe, utvrđeno je da se radi o nasilnoj smrti – ubistvu.

U požaru je izgorio objekat ali i tijelo koje je ugljenisano.

Policijski službenici nad istim provode kriminalističku obradu u službenim prostorijama Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, nakon koje će biti poznato više detalja u vezi sa ovim krivičnim djelom, javlja Avaz.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Tešanj: Uhapšena jedna osoba zbog posjedovanja droge

U mjestu Kalošević općina Tešanj, od strane lica iz...

Nezgoda kod Zenice: Udario u bankinu, saobraćaj otežan

U mjestu Hece kod Zenice jutros se desila saobraćajna...

U akciji “Black Tie 2”: Uhapšena influenserka Adna Helić

Influenserka Adna Helić uhapšena je u današnjoj akciji MUP-a...

Novi detalji tragedije u stravičnoj nesreći kod restorana Dallas

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M17 u...