Sunčano i toplo vrijeme nas očekuje danas

/

U Bosni se danas očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

U Hercegovini pretežno sunčano prije podne uz umjeren porast oblačnosti u drugoj polovini dana. Vjetar slab sjevernog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 13, na jugu zemlje do 16, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28, na jugu do 30 stepeni.

Za srijedu se u Bosni najavljuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini pretežno sunčano prije podne uz umjeren porast oblačnosti u drugoj polovini dana. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12, na jugu zemlje do 16, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28 stepeni.

U četvrtak Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme u umjerenu oblačnost. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje do 16, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30 stepeni.

U petak u Hercegovini pretežno sunčano. U Bosni sunčanije prije podne. Naoblačenje se očekuje u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje do 17, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 stepeni, saopćeno je iz FHMZ.

 

Povezani postovi

Sjajne vijesti: Uskoro jedinstven uređaj za plaćanje autoputeva u regionu

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu...

U Federaciji BiH skočile cijene namirnica: Evo koliko su poskupili poljoprivredni proizvodi

Podaci Federalnog zavoda za statistiku pokazuju da u februaru...

Dok nabavljamo helikoptere i transportere: “BiH evidentno zaostaje kada je riječ o ulaganju u sigunosni sektor”

U vrijeme globalne nesigurnosti i konstantne napetosti unutar Bosne...

Džamija u Svircu nastoji olakšati vjernicima: Da bi majke klanjale teraviju, organizirali radionicu za djecu

Lijepa priča stiže iz džemata i najstarije džamije iz...