Mješovita srednja škola Tešanj ispratila još jednu generaciju maturanata

/

Večeras je svećenim defileom Mješovita srednja škola Tešanj ispratila 267 maturanta podijeljenih u 12 različitih zanimanja.

Ova obrazovna ustanova je bila adresa na kojoj su ovi učenici upijali znanja i vještine potrebne za budućnost.

Mješovita srednja škola Tešanj ispratila još jednu generaciju maturanata

“Dragi maturanti i maturantice, završava se jedna od najljepših i najbezbrižnijih faza u vašem životu, ali ne zaboravite da počinje i jedna nova u kojoj ćete moći ostvariti svoje snove i ciljeve.  Slijedili ste svoje predmetne profesore i uspješno završavate svoje srednjoškolsko obrazovanje zbog čega sam posebno sretna i ponosna na sve vas. Neka znanje , trud i rad budu vaši imperativi u budućnosti. U ime kolektiva Mješovite srednje škole  i u svoje ime iskrene čestitke upućujem svima vama i vašim roditeljima koji su vam pružali nesebičnu podršku u procesu obrazovanja. Posebnu čestitku upućujemo našem učeniku generacije Danialu Rošiću.” – kazala je ZOS radio Jasminka Mujkanović, direktorica škole.

Kako nam je potvrđeno iz Mješovite srednje škole prosječna ocjena u uspjehu  maturanata je 4.00, iz čega se da zaključiti da su ovi učenici se trudili učiti. Nadamo se da će im znanje koje su prikupili u prethodnim godinama biti od velike koristi u njihovom životu.

U nastavku pogledajte i ovogodišnje panoe maturanata:

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Historijski uspjeh dječaka iz NK TOŠK-a na Međunarodnom turniru Čin Čin

Protekla tri dana selekcija 2016, Omladinskog pogona NK TOŠK...

Firma Salkić Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj "Jedan privrednik,...

JP RAD Tešanj primjer dobre prakse: Učešće u MEG projektu

Komunalno preduzeće već nekoliko godina zajedno sa Općinom Tešanj,...

Sutra sjednica osnivačkog odbora Snage naroda Tešanj

Kako nezvanično saznaje naš portal za sutra je zakazana...