BiH: Djevojka (23) nađena mrtva u motelu, smrt obavijena velom misterije

Datum:

Aleksandra Petrović (23) preminula je pod misterioznim okolnostima u jednom motelu kod Bijeljine u Republici Srpskoj, a tamošnja policija, prema riječima naših izvora, istražuje njenu smrt.

Kako nezvanično saznajemo, Aleksandra je prije dvije nedjelje bila u Bijeljini sa svojim dječkom, koji je policiji ispričao da je djevojku usred noći zatekao obješenu u kupatilu sobe u kojoj su odsjeli.

Tragični događaj policiji je prijavio ljekar Hitne pomoći, koju je te večeri pozvao recepcionar. Djevojka je pronađena ispred motela, jer ju je, navodno, tamo iznijeo dječko, koji ju je pronašao mrtvu u kupatilu. On je naveo da se probudio usred noći, a da nje nije bilo u krevetu. Kako je, navodno, rekao, kada je ušao u kupatilo, doživjeo je šok, jer je djevojka visila, pa ju je skinuo i iznijeo ispred motela – priča izvor i dodaje da je mladić ispitan u policiji. Prema riječima našeg izvora, nadležni utvrđuju da li je mlada Šapčanka zaista izvršila samoubistvo.

Pokrenuta je istraga i naložena obdukcija. Ima određenih indicija koje ukazuju na to da bi samoubistvo moglo biti inscenirano kako bi se prikrili tragovi zločina – objašnjava izvor.

Rajko Petrović kaže da se njegova ćerka s momkom koji ju je zatekao mrtvu zabavljala godinama. – Koliko znam, dugo je imala tog dječka, putovali su često, navodno su i tada malo otišli do Bosne da se zabave i odmore – kaže otac pokojne djevojke.

Rajko Petrović, otac preminule Aleksandre, potvrdio je za Kurir da je njegova ćerka nastradala u Bijeljini.

– Ne znam šta se tačno dogodilo jer još nisam dobio rezultate obdukcije. Moja ćerka je bila ljepotica kakve nema u Mačvi, u osnovnoj i srednjoj školi je učestvovala na raznim takmičenjima, preko 25 zlatnih medalja je osvojila – priča neutješni otac i objašnjava da s ćerkom nije bio u kontaktu dvije godine, ali je iz razgovora s njenim prijateljima shvatio da nije odavala utisak osobe koja želi da se ubije.  Razveo sam se od njene majke, pa se ona naljutila na mene, nismo više bili bliski. Prijatelji kažu da je bila vedra, nisu slutili da će se ubiti. Kako je umrla, i dalje mi nije jasno, da li je htjela da naudi sebi ili se samo igrala – kroz suze govori otac i naglašava da je poslije tragedije bio u kontaktu s ćerkinim momkom.

On je dolazio, ljubio je njenu sliku, plakao… Kaže da se sama objesila, on je bio tamo, ja ne znam šta da mislim. Da li je kriv, to ne znam, samo znam da će on život nastaviti, naći drugu djevojku, a moje dijete, moj anđeo je pod zemljom i ja tu ne mogu ništa – plače otac. Kurir je kontaktirao sa policijom i tužilaštvom u Bijeljini, ali odgovor nismo dobili do zaključenja ovog broja.

Kurir.rs/ Jelena Ivić/Zvornički

Povezani postovi
Related

Šokantan slučaj: Supruga iz pakla godinama tukla muža, zatvarala ga i uzimala mu plaću

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu u četvrtak je ispitalo  hrvatsku državljanku...

Gračanica: Opljačkana ASA banka

Kako smo jutros saznali od službenika Policijske stanice Gračanica...

Pronađeno tijelo ženske osobe u bazenu RVI

Policijska uprava Ilidža jutros je u 8:15 sati primila dojavu...

Radnik preminuo na gradilištu, naložena obdukcija

Radnik G.Š. (59) iz Laktaša preminuo je jutros u...