Zeničanka lažirala saobraćajnu nesreću

Datum:

Nesvakidašnji slučaj dogodio se u Zenici, tačnije u ulici Talića brdo 6, kada je Zeničanka Adisa Đulan nazvala policiju i lažirala saobraćajnu nesreću.

Naime, Zeničanka je čuvala za sebe javni parking ispred slastičarne Kristal, misleći da je sve ono ispred zgrade u kojoj ima stan njeno.

Čuvala javni parking

Kada je došlo vozilo Land Rover, kojim je upravljao D.P. iz Zenice, Đulan je i dalje čuvala javni parking. Tom prilikom ona je kazala vozaču da čuva sebi parking, međutim, on ju je upozorio da na to nema pravo i nastavio radnju kretanja vozilom.

Đulan, vidno isprovocirana jer nije uspjela javni parking sačuvati za svoje vozilo, prilazi do vozača i pokušava ga udariti kroz prozor automobila, a potom u revoltu kontaktira policiju i lažira nesreću.

Iako bi nakon udara džipom od dvije tone Zeničanka trebala imati najmanje ogrebotinu, da je uistinu došlo do nesreće, ona na sebi nije imala nikakvu povredu što je potvrdio i nalaz Službe hitne medicinske pomoći.

Podnesena prijava

Nakon održanog ročišta na Općinskom sudu u Zenici, doneseno je rješenje o obustavi postupka protiv vozača Land Rovera. Saznajemo i to kako je vozač podnio prijavu za lažno prijavljivanje protiv bahate Zeničanke, a kojoj nisu strani nasrtaji na vozače dok se nalaze u automobilima kako je to bio slučaj kod Stacionara.

Tada je prišla Zeničanki, udarala je i nanijela joj povrede, zbog čega ju je Općinski sud u Zenici proglasio krivom.

I u policiji je Đulan poznata jer su i ranije intervenisali upravo zbog činjenice da je čuvala javni parking za sebe, odnosno prisvojila ga zbog čega se vozači negodovali.

Povezani postovi
Related

Završen sastanak Osmorke i HDZ-a: Krišto predsjedavajuća Vijeća ministara BiH, Nikšić premijer Vlade FBiH

U Konjicu je danas okončan sastanak Osmorke i HDZ-a BiH....

Lopovi opuhali trgovinu: Odnijeli hranu, cigarete, alkohol i novac

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo jučer je prijavljeno da...

Ukrao Golf, malo se provozao, odvezao ga u drugo dvorište odakle je ukrao bicikl

Pripadnici banjalučke Policijske uprave uhapsili A. S. iz Prijedora...

Ko je kriv zbog nasilja djece: Roditelji, škola ili sistem?

Gotovo svakodnevno slušamo o novim slučajevima vršnjačkog nasilja u...