Grad Zavidovići: Obavještenje za prosvjetne radnike

Datum:

Obavještavaju  se prosvjetni radnici, koji nemaju riješeno stalno zaposlenje u struci, da od 18.07. do 05.08.2022.godine počinje besplatna ovjera dokumentacije za konkursnu proceduru u školskoj 2022/2023.godini.

Gradonačelnik Zavidovića je, kao i prethodnih godina, na prijedlog Službe za upravu društvenih djelatnosti, pitanja boraca i opću upravu, formirao poseban tim za ovjeru potrebne dokumentacije prosvjetnim radnicima bez stalnog zaposlenja, koja se sastoji od uposlenika Gradske uprave Zavidovići i volontera.

Ovjera dokumentacije prosvjetnim radnicima koji nemaju stalno zaposlenje u struci, vršit će se u novoj šalter sali zgrade Gradske uprave Zavidovići u navedenom periodu (18.07.- 05.08.2022.godine) svakim radnim danom od 07:00 sati do 15:30 sati.

Napomena: Shodno Odluci o administrativnim taksama Grada Zavidovići, prosvjetni radnici koji nemaju riješeno stalno zaposlenje u struci, a koji su primorani svake godine konkurisati u nekoliko škola, oslobođeni su plaćanja administrativnih taksi za ovjeru potrebne dokumentacije tražene na konkursima.

 

Povezani postovi
Related

Koalicija “Pod lupom”: Imamo najgoru izlaznost od 2004. godine

Koalicija "Pod lupom" danas je održana konferenciju za medije na...

Ustavni sud BiH danas donosi odluku o Zakonu o nepokretnoj imovini RS-a

Ustavni sud BiH na današnjoj sjednici bi trebao donijeti...

Starački dom ”Sira” Tešanj zapošljava: Glavna medicinska sestra / glavni medicinski tehničar

Dom za starije osobe ”Sira” Tešanj zapošljava glavnu medicinsku...

U BiH umjereno do pretežno oblačno, kakvo vrijeme nas očekuje u narednim danima

U Bosni i Hercegovini danas umjereno do pretežno oblačno...