Evo kakvo nas vrijeme očekuje do vikenda

/

U Bosni i Hercegovini danas sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjeren istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 24, a najviša dnevna temperatura od 27 do 33, na jugu do 36 stepeni.

Sutra se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 25, a najviša dnevna temperatura od 28 do 34, na jugu do 38 stepeni.

Za četvrtak se prognozira sunčano i vruće. Tokom dana, uz malu oblačnost. Jutarnja temperatura od 16 do 23, na jugu do 26, a najviša dnevna temperatura od 30 do 36, na jugu do 39 stepeni.

U petak sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Razvojem oblačnosti, ponegdje u višim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura od 16 do 23, na jugu do 26, a najviša dnevna temperatura od 30 do 36, na jugu do 40 stepeni.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Inflacija se smiruje, ali šta čeka bh. građane: Pad kamata tek naredne godine

Kamatne stope kod banaka u BiH u prethodnom periodu...

Poljoprivrednici zabrinuti zbog promjene vremena: Hoće li proljetni mraz uništiti voće

Nakon „ljeta“ u aprilu u BiH stiže drastična promjena...

Američka ambasada u BiH: Za krizu je kriv prije svih Dodik, a ne međunarodna zajednica

Američka ambasada u Sarajevu reagovala je na aktuelnu političku...

Pozitivni podaci: Žene prednjače na doktorskim studijima

Prema statističkim podacima, u Republici Srpskoj doktorske studije upisuje...