Sin udario oca stolicom i slomio mu rebro jer mu nije dao novac za cigarete

Datum:

Zastrašujuća vijest stiže iz Zagreba, gdje je 28-godišnji sin optužen da je teško povrijedio 55-godišnjeg oca jer mu nije dao novac za cigarete.

Napad se dogodio u oktobru prošle godine u porodičnom stanu u Zagrebu. Sin je oca udario u leđa drvenom stolicom zbog čega je 55-godišnji muškarac zadobio teške tjelesne povrede, navodi portal “Danica”.

– Usljed udarca otac je zadobio tjelesne povrede u vidu preloma VIII zadnjeg segmenta desnog rebra, prelom zadnjeg segmenta IX desnog rebra i nakupljanje vazduha u desnom predjelu grudnog koša, što ukupno predstavlja tešku fizičku povredu – navodi se u optužnici.

Inače, optuženi se tokom istrage branio šutnjom. Otac je naveo da je nakon zajedničkog ručka sin zatražio novac za cigarete, a horor se dogodio nakon što je odbio da mu ih da.

– Nakon toga on je u bijesu podigao kuhinjsku stolicu i udario me po leđima. Osjetio sam jaku bol, ali uspuo sam da izađem iz kuće i automobilom se odvezem do hitne pomoći u KBC Rebro. Tamo su mi utvrdili da su mi slomljena dva rebra na desnoj strani i da mi se razvio pneumotoraks desno. Nakon tog događaja promijenio sam brave tako da sin ne može da ulazi, a njemu sam obezbjedio malu garsonjeru u suterenu – rekao je otac.

Izvor: Avaz.ba

Povezani postovi
Related

Komemoracija žrtvama masakra: Crnu Goru kao mnogo puta do sad ujedinila tuga

Povodom masakra koji se u petak dogodio na Cetinju,...

Ovo je porodica Martinović, prve žrtve masakra u Cetinju: Borilović ubio Natašu i dvoje djece

Dječaci su preminuli na licu mjesta, dok je njihova...

Pucao u daidžu, komšinice i djecu: Poznato ko su žrtve monstruma sa Cetinja

U masakr na Cetinju jučer je stradalo 11 osoba,...

Muškarac iz BiH uhapšen zbog snimka na Instagramu na kojem puca iz puške

Tridesetjednogodišnji Bojan M. iz Bosanske Gradiške uhapšen je nakon...