Astrolozi tvrde: Ove znakove horoskopa očekuje nezaboravan august

Datum:

Ove znakove horoskopa očekuje nezaboravan august, tvrde astrolozi. Neko će se ponovno sresti sa starom ljubavi, a neko će završiti u ljubavnom trokutu. U svakom slučaju, bit će to za njih vrlo uzbudljivo ljeto.

U nastavku saznajte je li i vaš znak među njima…

Ovan

Ovog ljeta, ti si zvijezda! Uostalom, Jupiter će se kretati kroz vašu prvu kuću i donijet će vam samopouzdanje. A kada se osjećate samouvjereno, osjećate i dodir sa svojim pravim ja. A kad se to dogodi, privlačite ljubavnike. Naravno, to vam može donijeti i niz problema, ako ste u stabilnoj vezi.Ovo ljeto za vas će se zanimati mnogi muškarci, pa je u takvoj situaciji vrlo moguće da ćete se naći u ljubavnom trokutu.

Lav

Lavovi će ovog ljeta biti razmaženi izborom – bit će nekoliko dobrih prilika koje će im pokucati na vrata. Venera je u Lavu, a znate šta to znači – više šarma, više karizme, više ljubavi!

Jednostavno ćete biti magnet za muškarce! Zato ni bivši partneri neće ostati imuni na vas, pa će doći na vas. Jupiter će donijeti toliko ljepote u vašu avanturističku devetu kuću, što bi moglo dovesti do susreta s nekim u koga nikada niste očekivali da ćete se zaljubiti.

Vaga

Ako ste slobodni i niste u dugoj i stabilnoj vezi, očekujte gotovo siguran povratak neke stare i skoro zaboravljene ljubavi u vaš život.

S obzirom na to da vam nedostaje ljubavi, moguće je da ćete pokušati ponovno, čak i ako niste izrazito zagrijani za tu osobu. Ne zaboravite da vam se sada pruža prilika da manifestirate odnos kakav ste oduvijek željeli. Ljude privlačite poput magneta i toga jednostavno trebate biti svjesni. Svako na koga pomisliš bit će tvoj, piše Story.hr.

Povezani postovi
Related

August je pravo vrijeme za sadnju nekoliko biljaka: Jedna od njih je mnogima na popisu omiljenih

Svako ko se bavi poljoprivredom, profesionalno ili samo u...

Vrijeme je rizičnih promjena: Ovan se mora čuvati besposlice, a Rak arogancije

Horoskop ističe da od 11. augusta Venera prelazi u...

Funkcije Vibera zbog kojih je postao omiljena aplikacija na Balkanu

Ako pogledamo statistiku, jasno se može videti da je...

Riba, sir i crveno meso imaju veliki uticaj na okolinu

Već godinama se proteže stav da je jesti voće...