Astrolozi tvrde: Ove znakove horoskopa očekuje nezaboravan august

/

Ove znakove horoskopa očekuje nezaboravan august, tvrde astrolozi. Neko će se ponovno sresti sa starom ljubavi, a neko će završiti u ljubavnom trokutu. U svakom slučaju, bit će to za njih vrlo uzbudljivo ljeto.

U nastavku saznajte je li i vaš znak među njima…

Ovan

Ovog ljeta, ti si zvijezda! Uostalom, Jupiter će se kretati kroz vašu prvu kuću i donijet će vam samopouzdanje. A kada se osjećate samouvjereno, osjećate i dodir sa svojim pravim ja. A kad se to dogodi, privlačite ljubavnike. Naravno, to vam može donijeti i niz problema, ako ste u stabilnoj vezi.Ovo ljeto za vas će se zanimati mnogi muškarci, pa je u takvoj situaciji vrlo moguće da ćete se naći u ljubavnom trokutu.

Lav

Lavovi će ovog ljeta biti razmaženi izborom – bit će nekoliko dobrih prilika koje će im pokucati na vrata. Venera je u Lavu, a znate šta to znači – više šarma, više karizme, više ljubavi!

Jednostavno ćete biti magnet za muškarce! Zato ni bivši partneri neće ostati imuni na vas, pa će doći na vas. Jupiter će donijeti toliko ljepote u vašu avanturističku devetu kuću, što bi moglo dovesti do susreta s nekim u koga nikada niste očekivali da ćete se zaljubiti.

Vaga

Ako ste slobodni i niste u dugoj i stabilnoj vezi, očekujte gotovo siguran povratak neke stare i skoro zaboravljene ljubavi u vaš život.

S obzirom na to da vam nedostaje ljubavi, moguće je da ćete pokušati ponovno, čak i ako niste izrazito zagrijani za tu osobu. Ne zaboravite da vam se sada pruža prilika da manifestirate odnos kakav ste oduvijek željeli. Ljude privlačite poput magneta i toga jednostavno trebate biti svjesni. Svako na koga pomisliš bit će tvoj, piše Story.hr.

Povezani postovi

Bruka prije svadbe: Mlada gostima odredila minimalac za kovertu, gosti se šokirali

Sezona svadbi još uvijek traje, a restorani su prebukirani...

Prirodni lijek koji će preko noći revitalizirati vaš organizam

Med je veoma zdrav za jelo i svi smo...

Potez koji mu je promijenio život: Umjesto Golfa 7 kupio krave!

Boris Tanasić iz Busovače za novac koji je prikupio...

Osramoćena napustila vlastito vjenčanje

Dan vjenčanja trebao bi biti jedan od najboljih u...