Uprava za indirektno oporezivanje prodaje zaplijenjene vunene čarape, maskare i veš mašine

Datum:

Uprava za indirektno oporezivanje BiH za avgust je najavila javne aukcije koje će biti održane 3. i 17. augusta u sjedištu Regionalnog centra Banja Luka. Predmet aukcije su razne vrste trgovačke robe.

Direktnom prodajom UIO će prodavati žensku i mušku obuću koja je skladištena duži vremenski period, bez većih oštećenja.

Posebno je zanimljiva javna aukcija koja će biti održana 17. augusta, razvrstana u 24 lota.

Lot 2 se sastoji od artikala poput zimskih jakni, maskara, fitnes narukvica, selfie šapova, polomljenih gumenih narukvica.

Lot 18 čine 20 komada vunenih čarapa, sunčane naočale, majice i satovi ukupne vrijednosti 1.990 KM.Čarape bez stopala, jakne, kape i helanke, neki od artikala lota 20 ukupne su vrijednosti 1.691 KM.

Na aukciji možete kupiti i veš mašine, televizore, kompresore, parfeme, set kvačila, motocikli i maske za mobilne telefone

Roba se prodaje u viđenom stanju bez prava na naknadnu reklamaciju, a nominalna vrijednost ponuda na aukciji ne može biti manja od 10,00 KM u odnosu na prethodne ponude.

Na aukciji ne mogu učestvovati uposlenici UIO-a i lica koja su u rodbinskom odnosu sa zaposlenima u UIO BiH do trećeg koljena.

Kako biste stekli pravo učešća na aukciji, potrebno je prije početka uplatiti depozit od 10 posto početne cijene robe koja se prodaje uplatom gotovine blagajni Regionalnog centra UIO Banja Luka, prenosi glassrpske.

Povezani postovi
Related

Predložen pritvor za Sinišu Babića zbog nasilja u porodici

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, nakon ispitivanja...

Zbog veze sa narkokartelom uhapšen pripadnik OSA-e i granični policajac

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova RS danas su pod...

Vlada FBiH: Općinama i gradovima ukupno 39.000.000 KM

Vlada Federacije BiH je na današnjoj hitnoj, telefonski održanoj...

Teška saobraćajna nesreća u BiH: Poginula jedna osoba, druga povrijeđena

Saobraćajna nesreća dogodila se jutros na magistralnom putu Sarajevo -...