Upaljen narandžasti meteoalarm, danas do 38 stepeni

/

Meteorolozi za danas najavljuju sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Narandžasti meteoalarm je upaljen za područje cijele BiH.

Krajem dana, ponegdje u sjevernim i zapadnim područjima, povećanjem oblačnosti, moguća je i kiša ili kratkotrajni pljusak. Vjetar u Bosni slab sjeveroistočnog mjera, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu zemlje do 25, a najviša dnevna temperatura od 33 do 38 stepeni.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura oko 16, a najviša dnevna temperatura oko 35 stepeni.

U nedjelju će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne, razvojem oblačnosti moguća je kiša ili kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura od 15 do 21, na jugu zemlje do 26, a najviša dnevna temperatura od 30 do 35, na jugu do 38 stepeni.

U ponedjeljak se prognozira sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, razvojem oblačnosti, lokalno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom. Jutarnja temperatura od 15 do 21, na jugu zemlje do 25, a najviša dnevna temperatura od 31 do 37 stepeni.

U utorak umjereno oblačno vrijeme. Tokom dana, sa kišom u istočnim i sjeveroistočnim područjima. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu zemlje do 25, a najviša dnevna temperatura od 23 do 30, na jugu do 32 stepena.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Snijeg opet u BiH, evo u kojim predjelima

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno...

U mesnicama u BiH svega 25 posto domaćeg mesa

Uvoz mesa u Bosnu i Hercegovinu nadmašuje izvoz deset...

Cijene namirnica iz aprila ove i prošle godine: Skuplji kafa, riža i meso, evo za koliko

Cijene hrane već nekoliko godina zadaju najviše glavobolje prosječnoj...

Ekonomija u BiH će rasti, ali nema napretka bez dubokih reformi

Ekonomija Bosne i Hercegovine će i ove godine rasti,...