Tinejdžer se automobilom zabio u zid: Mještane je probudio stravičan udarac

/

U beogradskom naselju Kaluđerica mještane je jučer ujutro probudio stravičan udarac, kada se 17-godišnji mladić sa automobilom zakocao u betonsku banderu.

On je od siline udarca završio u dvorištu komšije. Prema pisanju Kurira, mladić je imao probnu dozvolu. Srećom, prošao je bez težih povreda.

– Od siline udarca automobil se odbio, probio ogradu i završio u dvorištu pored. Maloljetnik je prebačen u Urgentni centar, gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede i uzeta mu je krv za analizu da bi se utvrdilo da li je vozio pod dejstvom alkohola – rekao je izvor koji je dodao da od automobila skoro da ništa nije ostalo.

Stanovnici ulice u kojoj se dogodila nesreća kažu da ih je probudio stravičan udarac i da su istračali na ulicu gdje ih je dočekao stravičan prizor.

– Svi smo spavali kada se to dogodilo. Udarac je probudio cijeli komšiluk. Kad smo izašli na terasu da vidimo šta se događa, ugledali smo potpuno smrskan automobil. U kratkom roku svi su izašli iz svojih kuća i pritrčali da pomognu mladiću – rekle su komšije i dodale da je do nesreće došlo usljed neprilagođene brzine, prenosi Kurir.

Izvor: Avaz.ba

Povezani postovi

Maglaj: Svađa kulminirala fizičkim napadom

Kako je saopćeno iz MUP ZDK jučer u mjestu...

Muškarca ubilo drvo, sin prijavio tragediju

Muškarac iz Mrđelića u FBiH kod Foče nastradao je...

Nova prijava krađe novca putem bankomata u Policijskoj stanici Tešanj

Dana 26.03.2024. godine, u 14:30 sati, B.A., rođena 1983....

Tešanj: Krađa novca sa bankovnog računa

Policijskoj stanici Tešanj javio se B.T., rođen 1982. godine...