Abazović: Čast mi je jer sam prvi crnogorski premijer koji je slobodno prošetao Stradunom

/

Premijer Crne Gore Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova te zemlje Filip Adžić sastali su se u Dubrovniku sa novinarom, diplomatom i biznismenom Ratkom Kneževićem.

Abazović i Adžić su, prema pisanju Dubrovačkog vjesnika, u privatnoj posjeti Dubrovniku, te da njihovo druženje sa Kneževićem ima veze sa najnovijom krizom vlasti u Crnoj Gori.

Crnogorski premijer je podijelio nekoliko fotografija iz Dubrovnika, te poručio kako mu je bila čast što je prvi premijer Crne Gore koji se slobodno prošetao Stradunom.

– Kao dijete se sjećam bombardovanja Dubrovnika, najveće sramote Crne Gore u njenoj modernoj istoriji, tada zarobljene države u kandžama nacionalizma, mržnje i ratnog profiterstva. Danas mi je bila čast da kao prvi crnogorski premijer slobodno prošetam prelijepim Stradunom, fotografišem se i razgovaram sa dragim Dubrovčanima – napisao je.

Izvor: Avaz.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Otvorena birališta u Hrvatskoj: 3,7 miliona osoba ima pravo glasa na izborima za novi saziv sabora

Danas se održavaju parlamentarni izbori za 11. saziv Hrvatskog...

Iran je u subotu napao Izrael s više od 300 dronova i projektila: 99 posto presretnuto, čeka se odgovor

Drugi dan sukoba Izraela i Irana sigurnosne službe iz...

Evo liste: Koje zemlje su najbogatije u Evropi

Objavljeni su podaci o bogatstvu stanovnika država Evropske unije Luksemburg...

Tijelo Danke Ilić još nije pronađeno, osumnjičeni skrivanjem onemogućavaju dugu zatvorsku kaznu?

Osumnjičeni je priznao da je navodno autom udario Danku,...