Veliko veselje u porodici Lepe Brene: Porodica Jahić na okupu nakon mnogo godina

/

Rođeni brat najveće balkanske zvijezde Lepe Brene, Faruk Jahić, sinoć je oženio sina Edina, koji je izgovorio sudbonosno ”da” dugogodišnjoj izabranici Maji.

Ovaj događaj okupio je cijelu porodicu poslije mnogo godina, s obzirom da Brena i Faruk žive u Beogradu, dok je njihova sestra Faketa dom pronašla u inostranstvu.

Brena je zajedno sa sestrom Faketom i njenom kćerkom Majdom krenula put restorana gdje se održava svadba, a tri plavuše zabilježile su taj momenat serijom selfi fotografija na kojima nisu mogle da skinu osmijehe sa lica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

I dok je pjevačica za vjenčanje odabrala bijelo odijelo koje joj stoji kao saliveno, njena sestra opredijelila se za dugačku haljinu ljubičaste boje u kojoj je blistala.

Odmah po dolasku u restoran Brena je na Instagram postavila video prvog plesa mladenaca, a koji je izazvao lavinu komentara njenih fanova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)


Sudeći po njemu, Edin i Maja zaista uživaju u svom najljepšem danu, te su odigrali i unaprijed osmišljenu koreografiju, odjeveni kao iz modnih časopisa.

Izvor: express.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...

Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat...

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Pjevači zbog čestih putovanja dosta vremena provode u automobilima....