Uhapšena osoba koja je u Tesliću iznuđivala novac za ogrev

Datum:

Policijski službenici Policijske stanice Teslić identifikovali su lice inicijala N.V. iz Cazina, FBiH, za koje postoji osnov sumnje da je 07.08.2022. godine, na području opštine Teslić izvršilo krivično djelo „Prevara“, a koje je lišeno slobode 18.08.2022. godine, oko 06,20 časova, od strane policijskih službenika Policijske stanice Prnjavor, a na osnovu zahtjeva Policijske stanice Teslić.

Policijskoj stanici Teslić, 11.08.2022. godine, prijavljeno je da je dana 07.08.2022. godine, nepoznato lice došlo do porodične kuće oštećenog lica te da se istom predstavilo da je policijski službenik Policijske stanice Teslić i da mu može nabaviti ogrevno drvo, za šta mu je oštećeno lice dalo novac u iznosu od 300 eura.

Nepoznato lice je izjavilo da će ogrev dovesti narednog dana te da će mu oštećeno lice tad isplatiti preostali iznos novca. S obzirom da se nakon navedenog nepoznato lice nije pojavljivalo sve je prijavljeno Policijskoj stanici Teslić.

Nakon izvršene kriminalističke obrade navedeno lice je predato policijskim službenicima Policijske uprave Prijedor iz razloga što je navedena Uprava za istim izdala raspis o traganju.

Povezani postovi
Related

Mujo Fejzić, sekretar Crvenog križa Tešanj: Krv mora čekati pacijenta

Darivanje je nešto čemu se učimo od malena, a...

Tešanj: U posljednja 24 sata tri saobraćajne nesreće, pet osoba s težim povredama

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji da su se...

Zavidovići: Gradonačelnik održao sastanak sa građevinskim odborom za izgradnju vodovoda u Vozućoj

Gradonačelnik Hašim Mujanović održao je sastanak sa građevinskim odborom...

Atifa i Valentina, babice tešanjskog porodilišta: Ovo je najljepša i najodgovornija profesija

Zanimanje babice staro je koliko i sam čovjek, a...