Kompanija HIFA-OIL donirala sredstva košarkaškom kampu „Kenan Kamenjaš“

Datum:

Kompanija Hifa-Oil izdvojila je finansijska sredstva za podršku i pomoć u organizaciji Košarkaškog kampa za djevojčice i dječake „Kenan Kamenjaš“ i time nastavila sa realizacijom društveno-odgovornih projekata u 2022. godini.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Studentskog Centra Kenan Kamenjaš organizovao je drugi po redu Košarkaški kamp za najmlađe.

Hifa-Oil, društveno-odgovorna kompanija, izdvojila je značajna finansijska sredstva kao znak podrške razvoja kampa koji je izazvao veliki interes mladih ljudi s ciljem jačanja sportskih događaja i podsticanja mladih na aktivnijji i zdraviji život.
Nakon prošlogodišnje premijere dječaci i djevojčice imali su priliku i ove godine da nastave sa druženjem, treninzima i zabavom.


Košarkaški kamp “Kenan Kamenjaš” organizovan je u Ajdinovićima i trajao je šest dana, od 10. – 15. jula, a najbolji učesnici bili su nagrađeni super nagradama.
Ovom donacijom nastavljeno je sa realizacijom društveno-odgovornih projekata koje Hifa-Oil ima u cilju sprovesti povodom 20 godina svog postojanja i uspješnog poslovanja.

Do kraja godine očekuje se realizacija još četiri projekta ovog karaktera kojima se žele podstaći i ostale kompanije da djeluju društveno-odgovorno, te da zajedno budu dio ovakvih priča i u periodima koji slijede.

Hifa-Oil – Energija koja pokreće!

Autor: ZOS radio

Povezani postovi
Related

Nova kataloška akcija MEGA diskonta donosi odlične akcije

Da li ste spremili spisak za kupovinu? Nova kataloška...

Nešto novo za mlade na području općine Tešanj i u Jelahu

U toku je upis novih članova u plesnu školu...

TC MADI donosi odlične akcije ovog vikenda

Da li ste spremili spisak za kupovinu? Novi katalog...

Nova vikend akcija MEGA diskonta donosi odlične akcije

Da li ste spremili spisak za kupovinu? Nova vikend...