Kompanija HIFA-OIL donirala sredstva košarkaškom kampu „Kenan Kamenjaš“

/

Kompanija Hifa-Oil izdvojila je finansijska sredstva za podršku i pomoć u organizaciji Košarkaškog kampa za djevojčice i dječake „Kenan Kamenjaš“ i time nastavila sa realizacijom društveno-odgovornih projekata u 2022. godini.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Studentskog Centra Kenan Kamenjaš organizovao je drugi po redu Košarkaški kamp za najmlađe.

Hifa-Oil, društveno-odgovorna kompanija, izdvojila je značajna finansijska sredstva kao znak podrške razvoja kampa koji je izazvao veliki interes mladih ljudi s ciljem jačanja sportskih događaja i podsticanja mladih na aktivnijji i zdraviji život.
Nakon prošlogodišnje premijere dječaci i djevojčice imali su priliku i ove godine da nastave sa druženjem, treninzima i zabavom.


Košarkaški kamp “Kenan Kamenjaš” organizovan je u Ajdinovićima i trajao je šest dana, od 10. – 15. jula, a najbolji učesnici bili su nagrađeni super nagradama.
Ovom donacijom nastavljeno je sa realizacijom društveno-odgovornih projekata koje Hifa-Oil ima u cilju sprovesti povodom 20 godina svog postojanja i uspješnog poslovanja.

Do kraja godine očekuje se realizacija još četiri projekta ovog karaktera kojima se žele podstaći i ostale kompanije da djeluju društveno-odgovorno, te da zajedno budu dio ovakvih priča i u periodima koji slijede.

Hifa-Oil – Energija koja pokreće!

Povezani postovi

Oaza sponzor taekwondo reprezentativke BiH Nadine Mehmedović

Početkom ove sedmice u prostorijama kompanije Oaza d.o.o. upriličeno...

Savršena frizura bez čekanja: Novi muški frizerski salon “Diamond” otvoren u Tešnju

Otvoren je novi muški frizerski salon "Diamond" u zgradi...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...

ProCredit Bank sa DFC osigurala garantnu liniju od 15 miliona USD za podršku bh. dijaspori

ProCredit Bank je, u septembru 2023., s US International...