Pretežno oblačno vrijeme sa kišom nas očekuje i danas

/

Danas se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima. Poslije podne u Hercegovini je moguća grmljavina. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 22, a dnevna od 17 do 23, na jugu od 25 do 30 °C.

Sutra u Bosni pretežno oblačno povremeno sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima. U Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme, lokalno slab pljusak se očekuje poslije podne. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 23, a dnevna od 19 do 25, na jugu do 31 °C.

U četvrtak u Bosni pretežno oblačno vrijeme povremeno sa slabim i lokalnim pljuskovima. U Hercegovini sunčano uz umjeren porast naoblake poslije podne, što može usloviti lokalne pljuskove. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 23, a dnevna od 22 do 28, na jugu do 33 °C.

U petak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. Poslije podne porast naoblake u Bosni može usloviti kišu i pljuskove. Jutarnja temperatura od 15 do 21, na jugu do 23, a dnevna od 24 do 30, na jugu do 34 °C.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Američka ambasada u BiH: Za krizu je kriv prije svih Dodik, a ne međunarodna zajednica

Američka ambasada u Sarajevu reagovala je na aktuelnu političku...

Pozitivni podaci: Žene prednjače na doktorskim studijima

Prema statističkim podacima, u Republici Srpskoj doktorske studije upisuje...

BiH za deceniju ostala bez skoro 50.000 srednjoškolaca

Da su školske klupe i učionice u srednjim školama...

IDDEEA od Vijeća ministara traži skoro tri miliona KM za provođenje fer izbora

Agencija za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA)...