Doboj: Za dan uz pomoć video-nadzora rasvijetljena dva krivična djela

/

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 02.09.2022. godine, oko 08,35 časova, uočili su kombi vozilo marke „Mercedes” koje je preko ANPR kamera zabilježeno da 24 puta prolazi kao neregistrovano, a potom su isto zaustavili i utvrdili da istim upravlja lice inicijala S.J. iz Teslića.

Prilikom kontrole utvrđeno je da se na istome nalaze nepripadajuće registarske oznake kojima je istekla važnost 2018. godine. Takođe da je navedeno vozilo registrovano na druge pripadajuće registarske oznake ali da broj šasije i broj motora ne odgovaraju upisanim brojevima u potvrdi o registraciji vozila.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu „Falsifikovanje isprave“ i od navedenog lica je vozilo oduzeto.

Rad na dokumentovanju predmeta je u toku.

Takođe danas je uz pomoć video-nadzora identifikovano i lice koje je juče sa putničkim automobilom na području opštine Stanara udarilo biciklistu, a potom se udaljilo sa lica mjesta ne pružajući pomoć povrijeđenom licu.

Povezani postovi

Najaktivniji vijećnici Tešnja očekuju podršku građana zbog nove inicijative

Tekst svečane izjave vijećnika OV glasi: “Svečano izjavljujem da...

Doboj: Pronađen otuđeni putnički automobil i oružje

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, lišili su slobode...

Privremena obustava saobraćaja u Tešnju

Općina Tešanj obavještava sve građane sa područja općine Tešanj...