Naša stranka objavila predizbornu himnu: Ovo je zemlja naših snova

Datum:

Prvog dana izborne kampanje Naša stranka promovisala je himnu s kojom će se predstaviti javnosti do 2. oktobra i Općih izbora u Bosni i Hercegovini.

Pjesma pod nazivom “Zemlja naših snova” predstavlja poruku kojom iz ove stranke poručuju da žele napraviti iskorak u političkom prostoru BiH kada su kampanje u pitanju.

“U kampanju krećemo s optimizmom i raspjevano. Želimo animirati naše građanke i građane da također optimistično gledaju na budućnost naše zemlje bez obzira da li su naši glasači ili ne. Politički mračnjaci upravo žele da ubiju perspektivu, da se osjećamo kao da ništa ne možemo promijeniti jer samo u atmosferi beznađa oni mogu opstajati na vlasti. Možemo promijeniti sve jer ovo je moja, tvoja, naša zemlja. Ona je jedan kroz jedan vlasništvo nas, njenih građanki i građana i na nama leži odgovornost za to kako će se u njoj živjeti: sa stalnom željom za odlaskom ili sa željom od nje napravimo čak i ljepše mjesto od onih u koja odlazimo”, naveli su iz Naše stranke.

Poručili su kako Naša stranka vjeruje u ljude, mladost i prirodna bogatstva BiH.

“Mi smo odlučili. Idemo naprijed s vjerom u naše ljude, u naša prirodna bogatstva, u našu mladost, s vjerom u to da je borba naših predaka da naprave zemlju jednakih mogućnosti za sve imala smisla. U tom tonu je naša himna, to izražavaju naše politike, u prethodnom radu smo pokazivali da to istinski želimo, a tamo gdje smo bili u vlasti i da možemo graditi bolja mjesta za život. Naša zemlja je zemlja naših snova!”, poručuju iz Naše stranke.

Povezani postovi
Related

Prema trenutnim rezultatima CIK-a, nakon 55 posto prebrojanih glasova Krišto vodi ispred Komšića

Prema podacima koji su trenutno dostupni na stranici Centralne...

Nikšić proglasio pobjedu Bećirovića, čestitao i Komšiću

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić...

Na području općine Tešanj uočeno više nepravilnosti na biračkim mjestima

Kako nam javljaju građani općine Tešanj uveliko se pred...

Konačno spisak ko su imenovani na biračkim odborima za redovno glasanje na području općine Tešanj

Rješenje o imenovanju biračkih odbora za redovno glasanje i...