Naša stranka objavila predizbornu himnu: Ovo je zemlja naših snova

/

Prvog dana izborne kampanje Naša stranka promovisala je himnu s kojom će se predstaviti javnosti do 2. oktobra i Općih izbora u Bosni i Hercegovini.

Pjesma pod nazivom “Zemlja naših snova” predstavlja poruku kojom iz ove stranke poručuju da žele napraviti iskorak u političkom prostoru BiH kada su kampanje u pitanju.

“U kampanju krećemo s optimizmom i raspjevano. Želimo animirati naše građanke i građane da također optimistično gledaju na budućnost naše zemlje bez obzira da li su naši glasači ili ne. Politički mračnjaci upravo žele da ubiju perspektivu, da se osjećamo kao da ništa ne možemo promijeniti jer samo u atmosferi beznađa oni mogu opstajati na vlasti. Možemo promijeniti sve jer ovo je moja, tvoja, naša zemlja. Ona je jedan kroz jedan vlasništvo nas, njenih građanki i građana i na nama leži odgovornost za to kako će se u njoj živjeti: sa stalnom željom za odlaskom ili sa željom od nje napravimo čak i ljepše mjesto od onih u koja odlazimo”, naveli su iz Naše stranke.

Poručili su kako Naša stranka vjeruje u ljude, mladost i prirodna bogatstva BiH.

“Mi smo odlučili. Idemo naprijed s vjerom u naše ljude, u naša prirodna bogatstva, u našu mladost, s vjerom u to da je borba naših predaka da naprave zemlju jednakih mogućnosti za sve imala smisla. U tom tonu je naša himna, to izražavaju naše politike, u prethodnom radu smo pokazivali da to istinski želimo, a tamo gdje smo bili u vlasti i da možemo graditi bolja mjesta za život. Naša zemlja je zemlja naših snova!”, poručuju iz Naše stranke.

Povezani postovi

SDA odbacila kandidaturu Mehmedovića: Jedini kandidat za predsjednika stranke Izetbegović

Izborna komisija Stranke demokratske akcije (SDA) u okviru priprema...

Održana sjednica Kantonalnog odbora SDA Zeničko- dobojskog kantona, predložen kandidat za predsjednika SDA

Sinoć je u Zenici održana sjednica Kantonalnog odbora SDA...

HDZ napustilo 14 članova iz ZDK: Brane nam političko djelovanje jer ne pratimo slijepo politiku podjele

U Zeničko-dobojskom kantonu je 14 istaknutih članova HDZ-a BiH...

Kasumović protiv Sinanovića: “Hrabri” ministre vi ni u mjesnoj zajednici ne biste mogli vršiti neku funkciju

Nakon što je ministar policije Benjamin Sinanović povukao s...